Ajankohtaista

Varainhankintakampanja aloitettu, tue paikallista futista

Julkaistu: 29.04.2020 16:46

Vaikeina aikoina kaikki tarvitsevat tukea, paikallisen jalkapalloseuran olkapää johon nojata on paikallisyhteisö. Vaikka korona ei Laajasalon Paikallista Seuraa tulekaan kaatamaan, niin nyt tarjoamme halukkaille mahdollisuuden osoittaa tukea seuralle tai futaaville perheille. Tue paikallista futista!

Näillä eri tavoilla voit rahallisesti tukea Laajasalon Palloseuran toimintaa

 

Osta tukituote fanikaupasta

• Fanikaupassamme on normaalin valikoiman lisäksi muutama erityinen tukituote. Tukituotteet ovat hieman vastaavia normaaleja tuotteita kalliimpia, jokaisesta myydystä #support-tuotteesta tilitetään seuralle 15 euroa.

Ostoksille tästä linkistä: https://www.pelikamat.net/fi/seurat/laajasalon-palloseura/lps-fanikamat.html

 

Kannatusjäsenyys.

• Liity LPS kannatusjäseneksi, jolloin tuet arvokasta toimintaamme lähialueen asukkaiden hyväksi. Samalla saat oikeuden olla läsnä seuran vuosikokouksissa. LPS:n kannatusjäsenyys maksaa 15 euroa, mutta halutessasi voit maksaa samalla laskulla suuremmankin summan.

Lisätietoa: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Seura/LPSn_Kannatusjaseneksi

 

Osta kausikortti edustuksen peleihin

• Jos haluat tukea edustusjoukkuettamme, osta kausikortti edustuksen otteluihin hintaan 19,78€. Vaikka kolmosen pelit ovatkin ilmaisia, saat kausikortinhaltijana fyysisen kausikortin sekä mahdollisesti muita etuisuuksia, joista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoa: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Joukkueet/Edustusjoukkue/Paasyliput_ja_kausikortit

 

Tee lahjoitus pelaajarahastoon

• Jos haluat kohdistaa tukesi tuen tarpeessa olevien pelaajien harrastusmaksuihin paras keino tehdä se on tehdä lahjoitus LPS:n pelaajarahastoon. Pelaajarahastosta voivat hakea avun tarpeessa olevat perheet tukea harrastuksen kustannuksiin. Haku järjestetään kerran tai kaksi vuodessa, riippuen rahaston rahatilanteesta.

Lisätietoa: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Seura/LPS_Tukirahasto

 

Asioi XXL:ssä tunnistautuneena (jäsenille)

• LPS saa pienen siivun jokaisesta jäsenen tunnistautuneena tekemästä ostoksesta XXL:ssä. Muista siis käyttää jäsenille toimitettua viivakoodia myymälässä asioidessa ja tehdä verkko-ostokset LPS:n jäseneksi tunnistautuneena. Myös sinun omat asiakasetusi aktivoituvat näin.

Lisätietoa: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Seura/Varusteet

Yhteistyössä