Laajasalon Palloseura ja XXL varusteyhteistyöhön kaudesta 2020 alkaen

Julkaistu: 21.10.2019 15:35

Laajasalon Palloseuran on solminut vuosiksi 2020 ja 2021 varusteyhteistyösopimuksen urheiluvälineketju XXL:n kanssa, sopimukseen sisältyy myös optio kahdesta seuraavasta vuodesta. LPS:n virallisena varustemerkkinä jatkaa edelleen Adidas.

Uusi sopimus astuu voimaan 1.1.2020, jolloin LPS:n virallinen seurakauppa toimii XXL:n nettikaupassa sekä XXL:n Itäkeskuksen toimipisteessä. Pitkäksi venyneissä neuvotteluissa tulevan kauden varustetoimittajasta pisimmän korren vei lopulta XXL, joka pystyi ennen kaikkea vakuuttamaan nopeilla toimitusajoillaan sekä pelaajaystävällisillä hinnoillaan. LPS:lle oli myös tärkeää, että varustekumppani tarjoaa sekä kivijalkamyymälän että modernin verkkokaupan palvelut. Lisäksi XXL:n innokkuus näkyä seuran tapahtumissa ja helpottaa helpottaa perheitä varusteiden hankinnassa tulemalla tarvittaessa saarelle mymään tuotteita oli suuressa roolissa sopimuksen synnyssä.

LPS ja XXL tiedottavat jäseniä uuden sopimuksen tuomista uusista käytännöistä ja eduista lähiviikkojen aikana.