Seuran vanhempainilta

Julkaistu: 09.10.2019 10:33

Koko seuran yhteinen vanhempainilta järjestettiin tiistaina 8.10.2019 Laajasalon peruskoulun Ylätalon liikuntasalissa. Linkistä pääset tutustumaan tilaisuudessa läpikäytyyn materiaaliin.

Mikäli sinulla on seuran toiminnasta kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Juha Tikanderiin ja hallintopäällikkö Mia Stierncreutziin. Yhteystiedot löydät täältä.

Seuran vuosikokous pidetään lauantaina 23.11. klo 18 ravintola Stansvikissa. Siihen perään on kauden päätösjuhla klo 19 alkaen. Kauden päätösjuhlan illalliskortin hinta on 40€/ henkilö. Kauden päätösjuhlaan pääsee ilmoittautumaan jäsentiedon kautta täältä.

Vuosikokouksessa valitaan uusia hallituksen jäseniä. Ilmoittaudu ehdokkaaksi ja tule kehittämään seurayhteisöämme. Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit tiedustella toiminnanjohtajalta, hallintopäälliköltä tai suoraan hallituksen jäseniltä. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.