Laajasalon Palloseura ja K-Supermarket Saari yhteistyöhön

Julkaistu: 30.08.2019 15:57

K-Supermarket Saari ja Laajasalon Palloseura ovat solmineet kahvioyhteistyösopimuksen. K-Supermarket Saari lahjoittaa myyntituotteet kuten mehut, makkarat ja muut herkut LPS:n joukkueiden järjestämien suurten junioriturnausten kahvioihin (Kevätturnaus, Elocup ja kauden kick-off). Kahvioiden tuotto menee suoraan järjestäville joukkueille ja siten auttaa pienentämään pelaajien kausimaksuja merkittävästi.

K-Supermarket Saaren kauppias Teppo Ojala kertoo haluavansa yhteistyön avulla kantaa vastuuta Laajasalolaisista nuorista ja tukea heidän harrastusmahdollisuuksiaan. Teppo Ojala kertoo kokevansa tärkeäksi, että tuki menee suoraan joukkueille ja sitä kautta pelaajille ja perheille. Laajasalon palloseura on saaren suurimpana liikuttajana tärkeä osa paikallisyhteisöä ja siksi se on myös K-supermarket Saarelle luonteva yhteistyökumppani, jonka kautta yritys voi tukea suurta määrää paikallisten perheiden harrastusmahdollisuuksia.

Yhteistyön ensimmäinen tapahtuma oli toukokuussa järjestetty LPS Amiko kevätturnaus, jonka kahviosta jäi joukkueiden kassaan tuhansia euroja. Laajasalon Palloseura on innoissaan kahvioyhteistyöstä. Sen lisäksi että turnauksen kahvion entistä paremmalla tuotolla on joukkueiden talouteen merkittävä vaikutus, luo turnausten järjestäminen ja järjestelyiden helpottaminen tärkeää yhteisöllisyyttä vanhempien kesken.

Seuraavan kerran K-supermarket Saari kahvion herkkuja on saatavilla tulevana viikonloppuna (31.8.-1.9.) kun 2008 ja 2009 syntyneiden joukkueet järjestävät yli 50 joukkueen LPS EloCupin Laajasalon liikuntapuistossa. LPS, LPS08, LPS09 ja K-Supermarket Saari kutsuvat koko saaren asukkaat sekä tutustumaan kahvion herkkuihin että nauttimaan laadukkaasta junnufutiksesta.