Pertti Grönbergistä LPS:n valmennuspäällikkö

Julkaistu: 10.07.2019 08:52

Laajasalon Palloseura on valinnut uudeksi valmennuspäälliköksi seuran valmennuskoordinaattorina toimineen Pertti Grönbergin. Grönberg jatkaa tämän kauden loppuun nykyisillä valmennusvastuillaan, nykyisten vastuiden lisäksi Pertti tulee ottamaan vastuuta tulevan kauden suunnittelusta. Täysipainoisesti uuden tehtävänkuvan mukaiset työt uusi valmennuspäällikkö aloittaa syksyllä uuden kauden alussa.

Valmennuspäällikkö tulee vastaamaan junioreiden urheilutoiminnasta ja sen seuran strategian mukaisesti kehittämisestä. Urheilutoiminnan kehittämisessä tullaan huomioimaan niin musta kuin vihreäkin linja. Iso vastuualue tulee olemaan myös joukkuevalmennuksen organisoinnissa ja valmennuksen kehittämisessä. Pertti Grönberg tulee jatkamaan myös joukkuevalmennuksessa, joko jonkin joukkueen vastuuvalmentajana tai mahdollisesti mukana valmennustiimeissä. Grönbergin henkinen koti on kentällä ja sieltä hänet löytää myös uuden tehtävän alettua.

”Pertin kanssa on puhuttu valmennuspäällikön tehtävästä kevään aikana useita tunteja, jolloin molemmat osapuolet ovat voineet varmistua siitä, että ajatukset kohtaavat. Pitkään seurassa mukana olleena hänellä on myös hyvä käsitys siitä mitä Laajasalon palloseura on ja mitä se voi olla sekä toisaalta siitä mitä lähivuosina on tehty, pääsemmekin heti tehokkaasti töihin ilman pitkää tutustumisjaksoa. Iso asia valinnassa oli myös se, että Pertillä on selkeä näkemys tavoista, joilla ajatukset jalkautetaan kentälle”, kertoo LPS:n toiminnanjohtaja Juha Tikander.

Tuoreen valmennuspäällikön ensimmäinen tehtävä on tulla mukaan ensi kauden valmennustiimien suunnitteluun ja valmentajien rekrytoimiseen. Tässä työssä olemme suhteellisen pitkällä, mutta muutama liikkuva osa pitää vielä saada paikalleen ennen kuin tuleva kausi on tältä osin valmis alkamaan.