Uudet perustettavat joukkueet 2019

Julkaistu: 07.07.2019 17:15

Laajasalon palloseura perustaa uusia ikäluokkajoukkueita elokuussa. Tervetuloa kokeilemaan maailman suosituinta joukkuepeliä ja mukaansatempaavaa urheilulajia!

2014 syntyneet
LPS 14 joukkueen toiminta käynnistetään kesälomien jälkeen elokuussa 12.8. alkavalla viikolla. Ilmoittautumaan joukkueeseen pääsee jäsentiedon kautta täältä. Valitse valikosta LPS 14 joukkue. Saat vahvistusviestin ja laskun sähköpostiin kun ilmoittautuminen on kunnossa. 2014 syntyneet tytöt voivat halutessaan myös ilmoittautua tähän.

2013 ja 2014 syntyneet tytöt
LPS T13/14 joukkueen toiminta käynnistetään elokuussa. Ilmoittautumaan joukkueeseen pääsee jäsentiedon kautta täältä. Valitse valikosta LPS T12/13 joukkue. Saat vahvistusviestin ja laskun sähköpostiin kun ilmoittautuminen on kunnossa.

HUOM! Jos olette olleet mukana aikaisemmin toiminnassa ja olette rekisteröityneet järjestelmään, älkää rekisteröitykö uudelleen. Käyttäjätunnus on Etunimi Sukunimi tai rekisteröitymisen yhteydessä yhteystietoihin lisätty sähköpostiosoite. Jos salasana on hukkunut, sen saa tilattua järjestelmän etusivulta sähköpostiin.