Hallitus tiedottaa

Julkaistu: 07.06.2019 10:00

Hallitus tiedottaa

Strategia

LPS:n strategiatyö etenee. Kevään aikana on pidetty kolme strategiapalaveria, joissa on ollut edustettuna nii seuran hallitus, työntekijät, joukkueiden toimihenkilöt kuin rivijäsenetkin. Työn ollessa vielä kesken esille no nousseita teemoja ovat talviolosuhteiden varmistaminen, toiminta ja tavoitteet 5v5 maailmassa, toiminta ja tavoitteet 8v8 maailmassa, sekä toiminta ja tavoitteet 11v11 ja aikuisten maailmassa. LPS:n toimistolla (muurahaisenpolku 4, toinen kerros) voi käydä tutustumassa työn tämän hetkiseen tilanteeseen ja vaikka jutella asiasta henkilökunnan kanssa. Samalla seinälle voi jättää myös omat terveisensä strategiaa työstävälle ryhmälle.

Seuraavan kerran strategiaryhmä kokoontuu jojofoorumin yhteydessä 17.6.

LPS:n jäsenkysely

LPS:n jäsenkyselyn tukokset ovat valmistuneet kysely lähetettiin liki 800 sähköpostiosoitteeseen ja vastauksia saatiin lähes 300 pelaajan osalta. Vastaukset noudattelivat pääosin vuonna 2016 tehdyn kyselyn tuloksia, ollen tosin lähes kautta linjan hieman heikommat. Eniten arvosanaansa nostanut väite oli ”seura tukee joukkueen valmennusta riittävästi” ja eniten arvosanaa pudottanut väite oli ”Joukkuetta valmennetaan pelaajakehityksen ehdoin, ei voittoja mihin hintaan hyvänsä -ajatuksella.”

Joukkuetoiminnan arvosanat olivat lähes kautta linjan hyviä tai erinomaisia, seuran toiminnasta jäsenistön ääni oli hieman kriittisempi, arvosanat kuitenkin olivat pääosin hyviä. Kyselystä nousi muutama teema selkeästi esiin, jäsenistö pitää tärkeänä talviolosuhteita, toiminnan tasapuolisuutta ja hyvää ammattimaista valmennusta.

Tarkempi yhteenveto kyselystä julkaistaan lähiviikkoina.

Harrastamisen hinta

Laajasalon Palloseurassa selvitettiin jalkapalloharrastuksen hintaa eri joukkueissa kevään aikana. Oman selvityksemme saamme asetettua mukavasti kontekstiin vertaamalla sitä tietoihin jotka selviävät Palloliiton muutama viikko sitten julkaisemasta koko maan kattavasta selvityksestä jalkapalloharrastuksen hinnasta. LPS:ssa hinta on tällä hetkellä jonkin verran mediaanin alapuolella. Tarkemman yhteenvedon hinnasta ja vertailun Palloliiton selvitykseen julkaisemme ennen juhannusta.

Edareiden lauantaipelitapahtumat 3.8. ja 28.9.

Kaksi LPS:n edustusjoukkueen syyskierroksen peliä on muutettu lauantaipeleiksi. Pelipäivän muutoksen takana on se, että näistä peleistä tehdään peruspeliä isommat tapahtumat yhdessä tukijamme paikallisen sporttibaari 3-0:n kanssa. Pelipäivä on vaihtunut otteluissa HooGeeta ja TiPS:a vastaan.

Uudet pelipäivät

LPS-HooGee LA 3.8.