Ilkka Salonen LPS:n päätoimiseksi valmennuskoordinaattoriksi

Julkaistu: 14.05.2019 16:48

LPS:n A-poikia tällä hetkellä valmentava Ilkka Salonen on valittu Laajasalon palloseuraan päätoimiseksi valmennuskoordinaattoriksi kesäkuun alusta alkaen. Ilkka tulee mukaan 2009- ja 2010 -syntyneiden poikien valmennukseen. Lisäksi Ilkka tuo kaivattua resurssia joukkueiden valmennuksen koordinointiin. Joukkuevalmennuksen lisäksi Ilkka tulle olemaan näkyvä hahmo muun muassa kesän leiritoiminnassa.

Pitkän linjan Laajasalolainen ja LPS:lainen on peliurallaan ehtinyt edustaa muiden muassa Helsingin Ponnistusta kakkosessa jaLPS:n edustusta kolmosessa . Liikuntaneuvojan tutkinnon lisäksi Ilkka suorittanut UEFA B -kurssin ja viime vuosina tutustunut erityisesti Ekkonon saloihin. Valmennuksen Ilkka on aloittanut vuonna 2007 ja on ehtinyt valmentaa laajasalolaisia lapsia ja nuoria kymmenvuotiaista A-nuoriin. Tällä välillä hän on ehtinyt toimia seuramme Forum Tutorina ja hallituksen jäsenenä.

Ilkka tuo seuran toimistolle ja kentille lisää osaamista ja vahvaa valmennuskokemusta. Seuran läpikotaisin tunteva Ilkka pääsee myös välittömästi sisään LPS:n toimintatapoihin ja sitä kautta tehokkaasti työn alkuun.