Laajasalon palloseura käynnistää uusia ikäkausijoukkueita tytöille ja pojille elokuussa

Julkaistu: 27.06.2018 10:42

40 -vuotias saaren oma jalkapalloseura panostaa vahvasti laadukkaaseen juniorityöhön myös tulevaisuudessa.

Nuorimman ikäluokan, 2013 syntyneiden, harjoitukset aloitetaan keskiviikkona 15.8. klo 18-19 Hertta areenalla Laajasalon liikuntapuistossa. 2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen joukkue aloittaa harjoitukset torstaina 30.8. Hertta areenalla Laajasalon liikuntapuistossa klo 17-18.
Ilmoittaudu joukkueisiin etukäteen  TÄÄLTÄ!

Prinsessafutiskoulu on tyttöjen oma jalkapallokoulu, joka kokoontuu 3 kertaa elokuussa (9.8., 16.8. ja 23.8) ja sinne ilmoittautuminen on parhaillaan avoinna. Mukaan otetaan 2010-2013 syntyneitä tyttöjä. Jalkapallokoulussa tutustutaan lajiin leikkien ja pienpelien avulla. Jalkapallokoulun hinta sisältä myös varustepaketin, jolla aloittava pelaaja pääsee vauhtiin. Paketissa on T-paita, pallo ja juomapullo. Tarvitset kokeiluun mukaan vain iloisen mielen.

"Nyt on hyvä hetki tulla kokeilemaan maailman suosituinta ja mukaansa tempaisevaa urheilulajia yhdessä muiden samanikäisten lajia aloittelevien tyttöjen kanssa", kehottaa seuran oppisopimusopiskelija Veera ja jatkaa "Tyttöfutis huumaa on luvassa marraskuussa laajemmaltikin kun Suomen tyttöjen U17 maajoukkue pelaa MM kisoissa Uruguaissa."

Veera Ronkainen toimii Prinsessafutiskoulussa ohjaajana sekä aloittavan ikäluokan käynnistäjänä yhdessä seuran juniorivalmennuspäällikön Joni Ilvosen kanssa. Veera on itse aloittanut jalkapallon pelaamisen nuorena ja kertoo jalkapallon olleen iso osa elämää usean vuoden ajan. "Parasta jalkapallossa on ollut yhdessä tekeminen ja joukkuehenki. Minua ei yksin urheileminen ole koskaan kiinnostanut, mutta kavereiden kanssa liikun mielelläni."

Laajasalon palloseura tarjoaa laadukasta, hauskaa, kehittävää, lapsen kehityskaudet huomioon ottavaa toimintaa ja liikuntaharrastuksen, jonka parissa on mahdollista jatkaa omien kykyjen ja toiveiden mukaan läpi elämän. "Odotettavissa on mukavia hetkiä joukkuekavereiden kanssa, elämyksiä, pallon kesyttämistä, uusien taitojen oppimista, otteluiden jännitystä ja riemua sekä paljon muita hauskoja kokemuksia jalkapallon parissa", Veera kertoo ja kannustaa lopuksi kaikkia ilmoittautumaan rohkeasti mukaan.