Huippuluokan kohtaaminen saarella ensi keskiviikkona!

Julkaistu: 21.05.2018 10:58

Eduskunnan jalkapallokerho saapuu Laajasalon palloseuran allstars joukkueen vieraaksi Hertta areenalle keskiviikkona 23.5. Pelistä on tulossa kiihkeä kamppailu, jossa panoksena mainetta ja kunniaa.

Ennakkotietojen mukaan eduskunnan joukkueessa pelaavat mm. kansanedustajat Antti Kaikkonen, Kimmo Kivelä, Antti Lindtman, Ville Niinistö ja Kari Uotila.

Laajasalon palloseurasta kentälle on tulossa mm. puheenjohtaja Vesa Marttinen, hallituksen jäsenet Timo Viheriäranta, Jari Partanen ja Ville Hanni, työntekijät Joni Ilvonen, Pertti Grönberg, Max Ronimus, Samu Pakarinen ja Veera Ronkainen, joukkueiden toimijoita mm. Jari Jokela, Taneli Kesäläinen, Kai Pettersson, Lotta Väinölä, Pauliina Kotiranta, Jyri Metso, Samuli Rautio, Antti Oksanen, Ilkka Salonen ja Jussi Thomander.

Saaren väki, nyt kannattaa saapua paikalle kannustamaan vihreäpaidat voittoon! Aloituspotku klo 18.

Tapahtuma on osa LPS:n 40 -vuotisjuhlavuoden tapahtumasarjaa.