LPS:n mobiilijäsenkortti

Julkaistu: 23.04.2018 12:15

40 –vuotis juhlavuoden kunniaksi LPS ottaa käyttöön mobiilijäsenkortin. Tähän käytetään maksutonta Cardu-sovellusta. Jäsenet (pelaajat ja toimihenkilöt) voivat ladata sovelluksen ja jäsenkortin maksutta tästä linkistä (www.cardu.com/laajasalonpalloseura).

Mobiilijäsenkortin kautta löydät jatkossa yhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut. Vain rekisteröitymällä saat edut käyttöösi. On tärkeää, että lataatte jäsenkorttiappin puhelimeenne mahdollisimman pian, jäsenetuja on jo suunnitteilla. Laaja käyttäjäkunta helpottaa myös uusista yhteistyökumppanuuksista ja jäseneduista sopimista lähialueen yritysten kanssa.

Alaikäisten jäsenten vanhemmat ja muut tukijoukot voivat liittyä LPS:n kannatusjäseneksi 15€:n hintaan. Tällä kannatusjäsenyydellä saat jäsenedut käyttöösi kätevästi omassa puhelimessasi. Liity kannatusjäseneksi Cardu-sovelluksessa. Lataa Cardu-sovellus omaan puhelimeesi, hae LPS:n kannatusjäsenkortti näytölle, osta kortti itsellesi ja talleta se Cardu-lompakkoosi.

Laajasalon K-supermarketin kauppias Teppo Ojala on luvannut lahjoittaa 15€:n arvosta kahviotarvikkeita seuralle jokaisesta ladatusta kannatusjäsenkortista (aina 500 jäseneen asti = 7500€). Kun tarvikkeet (kahvi, limut, makkarat, sämpylät) myydään eteenpäin seuran tapahtumissa, tuotto joukkueille voi olla moninkertainen. Yhteistyöllä voimme saada merkittävän summan kerättyä sekä joukkueiden että seuran kassaan.