Robert Mitchell valmennuskoordinaattoriksi Laajasaloon

Julkaistu: 10.10.2019 16:29

Manchesterista kotoisin oleva Robert Mitchell aloittaa päätoimisen valmennuskoordinaattorin työt Laajasalon Palloseurassa marraskuun alussa. Robert ottaa vastuulleen 2006 syntyneiden poikien mustan ryhmän sekä 2009-2010 syntyneiden tyttöjen joukkueen vastuuvalmennuksen. Robert tuo myös lisäresursseja joukkuekoordinaatioon. Valmennustehtävien lisäksi Robertin tehtävänkuvaan kuuluu kehittää LPS:lle liiketoimintamalleja tulevaisuuteen ja myydä mm. yhteistyökumppanuuksia.

Viimeiset kolme vuotta Robert Mitchell on valmentanut eri joukkueita Kouvolan Susissa ja KJP:ssa. Kaudella 2019 hän on ollut 2007-joukkueen vastuuvalmentajana. Robertilla on käytynä UEFA C valmentajakoulutus ja tavoitteena suorittaa lähitulevaisuudessa UEFA B -tutkinto. Valmennustutkintojen lisäksi hän on suorittanut liiketalouden tutkinnon Southampton Solent Universityssa. Peliurallaan Robert on pelannut akatemiatasolla mm. Boston Unitedissa.

Robert kertoo jakavansa LPS:n kanssa samanlaisen arvomaailman, jossa keskitytään laadukkaaseen juniorivalmennukseen ja vahvoihin suhteisiin sekä ryhmän sisällä että seuran ja yhteisön välillä.

LPS:n Rob kokee olevan mahdollisuus astua askel valmentajan uralla eteenpäin. ”Asuttuani ja valmennettuani kolme vuotta Suomessa, olen oppinut uudenlaista jalkapallokulttuuria ja -filosofiaa. Uskon LPS:n valmennusryhmään liittymisen olevan mahdollisuus edelleen kehittyä valmentajana. Odotan innolla uutta vaihetta ja haastetta elämässäni. Ennen kaikkea odotan pelaajien, vanhempien ja toimihenkilöiden tapaamista sekä mahdollisuutta olla osa Laajasalolaista yhteisöä”

Alkuvaiheessa pääasiallinen valmennuskieli on englanti, mutta Rob ymmärtää suomea ja osaa puhua ainakin jalkapallosuomea, hän on myös innokas oppimaan lisää suomen kieltä. LPS toivottaa Wigan Athleticin kannattajaksi tunnustautuvan Robertin tervetulleeksi porukkaan!