LPS Tiedote 1.4.2020

Julkaistu: 01.04.2020 17:11

LPS tiedote 1.4.2020

Elämme erikoisia aikoja, jotka järjestävät elämän peruspilarit monilla perheillä monilta osin uuteen uskoon. Yksi pienimmistä maailman tärkeimmistä asioista on harrastukset ja harrastustoiminnan järjestäminen, joka sekin on nyt aivan erilaista kuin vielä kolme viikkoa sitten. Jalkapallo ja liikunnan riemu kuitenkin jatkuu aikanaan, kunhan tämä nykyinen vitsaus on ensin saatu kukistettua. Meillä on ikävä jalkapalloa, toivottavasti näemme niissä merkeissä mahdollisimman pian.

Laajasalon Palloseuran työntekijät ja hallitus tahtovat kiittää kaikkia yhteisen jalkapalloperheemme jäseniä positiivisesta asenteesta, yhteisestä tsemppihengestä ja saamastamme kannustuksesta eriskummallisina aikoina. Kiitos ja tsemppiä, nousemme täältä yhdessä.

__

Viranomaisten ja THL:n ohjeistusten mukaisesti seuran harjoitus- ja pelitoiminta on tauolla 13.5. asti. LPS on toistaiseksi varautunut jatkamaan toimintataukoa toukokuun loppuun asti. Tauon pituudessa noudatetaan viranomaisohjeistuksia, toiminnan aloittamisajankohdan suhteen seuraamme tilannetta tarkasti ja olemme valmiita kun lupa pelata tulee.

__

Kaikki Laajasalon Palloseuran päätoimiset työntekijät ovat huhti-toukokuun aikana kaksi viikkoa lomautuksella. Lisäksi työntekijät käyttävät vuosilomiaan huhti-toukokuun aikana. Joukkueille tiedotetaan joukkueenjohtajien kautta joukkueiden valmentajien töissä- ja poissaoloajat.

Valmennuksen järjestäminen

Valmennusta on pyritty viime viikkojen ajan järjestämään siten, että omaharjoitteluun on annettu ohjeita ja vinkkejä sekä julkisesti että joukkueittain. Joukkueiden vastuuvalmentajat ovat päävastuussa myös poikkeustilanteen aikana joukkueidensa valmennuksesta ja valmennussuunnitelmista. Oto-valmentajia tuetaan päätoimisten voimin. Huhtikuun teemaksi nousee henkilökohtainen yhteys pelaajien ja valmennuksen välillä. Alkavan kuukauden aikana valmentajat pyrkivät olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä joukkueidensa pelaajiin. Yhteydenottokanavat, -määrät ja -tavat riippuvat pelaajien iästä, aivan pienimmissä viestit tulevat vanhempien kautta. Isommissa sitten käytetään esimerkiksi puheluita ja whatsapp -viestejä tai -videoita. Valmentajien lomautusviikkojen osalta joukkueiden pelaajille toimitetaan ohjeita ja virikkeitä kotona tehtävään harjoitteluun, mutta henkilökohtaista kontaktia ei niinä viikkoina järjestetä.

Huhtikuun kääntyessä loppupuolelle analysoidaan toimintatapaa palautteen perusteella. Toukokuun valmennusta hienosäädetään tai muutetaan isommin palautteen ja tarpeiden perusteella.

__

Paikallisyhteisö on meille tärkeä ja mekin haluamme olla tärkeä paikallisyhteisöllemme. Haluamme antaa kortemme kekoon ja tuoda hieman lisänäkyvyyttä paikallisille yrityksille sosiaalisen median kanavissamme. Jos tiedät hyvän alueellamme toimivan yrityksen joka voisi hyötyä huomiostamme LPS:n päivän paikallisyrityksenä tai haluat huomiota omalle yrityksellesi olethan yhteydessä: juha@laajasalonpalloseura.fi / 0503747303. Älä pelkää ottaa yhteyttä, teemme tämän mielellämme.

Ensimmäinen päivän paikallisyrityksemme on Ravintola Thai Papaya: LPS Päivän paikallisyritys: Thai Papaya

__

Lisätiedot ja kysymykset: Juha Tikander, juha@laajasalonpalloseura.fi, 0503747303