Vuosikokous ma 11.12. klo 19 Ylistalolla

Julkaistu: 27.11.2017 14:34

Laajasalon palloseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 11.12.2017 klo 19 Ylistalolla (Os. Muurahaisenpolku 4, 00840). Kokouksessa mm. valitaan seuralle puheenjohtaja, hallituksen jäsenet, esitellään toiminta- ja varainkäyttösuunnitelma vuodelle 2018 sekä päätetään jäsenmaksun suuruudesta.

Mikäli sinua kiinnostaa hallitustyöskentely seurassamme, olet lämpimästi tervetullut esittelemään itsesi kokoukseen ja asettumaan ehdolle. Haemme jatkuvasti myös jaostoihin uusia innokkaita ihmisiä eli ilmianna itsesi ja osaamisesi. Jaostotyöskentelystä lisätietoa alempana.

Syyskokouksen asialista:
1 Avataan kokous
2 Valitaan kokoukselle
   a) puheenjohtaja
   b) sihteeri
   c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
   d) ääntenlaskijat
3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet
4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5 Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä
6 Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
7 Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio
8 Valitaan jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtaja joka vuosi
9 Valitaan hallituksen muut jäsenet
10 Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia
11 Sääntömuutokset (sääntömuutosehdotuksia kohtiin 3, 9, 10 ja 14)
12 Päätetään kokous

Kokouksessa päätäntävaltaa käyttävät liittymis- ja vuoden 2017 jäsenmaksun tai kannatusjäsenmaksun maksaneet, 15 vuotta täyttäneet tai sitä vanhemmat jäsenet.

Laajasalon palloseuran hallituksen alla toimii jaostoja; hallintojaos, urheilutoimintajaos sekä sidosryhmäjaos. Jaostojen tehtävänä on paneutua tarkemmin oman jaoston alaisten asioiden kehittämiseen sekä tehdä hallitukselle valmiita päätösehdotuksia. Jaostot kokoontuvat tarvittaessa.

Hallinto
- Seuran johtaminen