Laajasalon Palloseura

Laajasalon palloseura on Helsingin Laajasalossa toimiva jalkapalloseura. Seura on perustettu vuonna 1978. Tunnetuin joukkueistamme on LPS:n miesten edustusjoukkue joka pelaa Kolmosessa.

Seuraan kuuluu edustusjoukkueen lisäksi neljä muuta miesten joukkuetta ja kaksi naisten joukkuetta. Miesten joukkueista LPS Kuninkaat pelaavat Nelosessa, LPS Islanders kahdessa ikämiessarjassa, miesten harrastejoukkue harrastesarjassa ja LPS/3 on puhdas kuntojoukkue. LPS Naiset pelaa naisten harrastesarjassa ja LPS ÄiPS on kuntojoukkue. Lisätietoa joukkueista täältä.

Näiden lisäksi seuralla on aikuisten jalkapallokoulutoimintaa. Lisätietoa jalkapallokoulutoiminnasta täältä.

Aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueiden lisäksi seuraan kuuluu myös 17 juniorijoukkuetta, joista kuusi on tyttöjen ja yksitoista poikien joukkuetta. Uusia ikäluokkia perustetaan vuosittain. Joukkueisiin pääset tutustumaan täältä.

Joukkuetoiminnan lisäksi meillä on runsaasti kerhotoimintaa juniori-ikäisille. Kerhotoimintaan pääset tutustumaan täältä.

Liikutamme viikottain yli 1000 lasta ja aikuista. Tarjoamme kaikenikäisille hyvät mahdollisuudet pelata jalkapalloa kotisaarella, Laajasalossa.