Laajasalon Palloseura

Laajasalon palloseura on Helsingin Laajasalossa toimiva jalkapalloseura. Seura on perustettu vuonna 1978. Tunnetuin joukkueistamme on LPS:n edustusjoukkue joka pelaa miesten kolmosessa.

Seuraan kuuluu neljä miesten joukkuetta, joista kaksi on kilpajoukkueita, yksi on ikämiesten "kilpajoukkue" ja yksi on harrastejoukkue. Lisäksi seuraan kuuluu naisten harrastejoukkue. Näiden lisäksi seuralla on aikuisten jalkapallokoulun harrastejoukkue pidempään harrastaneiden ryhmässä.

Aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueiden lisäksi seuraan kuuluu myös 17 juniorijoukkuetta, joista kuusi on tyttöjen ja yksitoista poikien joukkuetta.

Liikutamme viikottain yli 1000 lasta ja aikuista. Olemme nopeasti kasvava seura ja tarjoamme kaikenikäisille hyvät mahdollisuudet pelata jalkapalloa kotisaarella, Laajasalossa.