Kentät

Laajasalon palloseuran harjoitusolosuhteet

LPS jakaa vuorot joukkueille Ilomäen juniorinurmelle ja Hertta-Areenalle kerran vuodessa. Lisätietoja kenttäkohtaisista linkeistä Ilomäentien juniorinurmi ja Hertta Areena

Ilomäen juniorinurmella toimii Pelikonserni-vuorot. Katso vuorot TÄÄLTÄ

Liikuntaviraston hallinnoimat kentät ja sisäharjoituspaikat

Suurin osa Helsingin jalkapallokentistä on kaupungin Liikuntaviraston alaisuudessa, näiden kenttien haku tapahtuu keskitetysti seuran toimesta keväällä ja syksyllä. LPS jakaa vuorot joukkueille Liikuntaviraston kentille kaksi kertaa vuodessa ja sisäharjoituspaikoille syksyllä (elo-syyskuu).

Kenttien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ

Katso Liikuntaviraston liikuntapaikkojen hinnasto TÄÄLTÄ

Opetusviraston sisäliikuntapaikat
Opetusviraston hallinnoimien koulun salien keskitetty haku tapahtuu huhtikuussa seuran toimesta. LPS jakaa vuorot joukkueille syksyllä (elo-syyskuu).

Vapaiden salivuorojen selailu Timmi-järjestelmässä (HUOM! Ainoastaan seuran vastuuhenkilö pystyy varaamaan vuoroja järjestelmästä)

Katso lisätietoa Opetusviraston salivuoroista ja hinnasto TÄÄLTÄ

Seuran vastuuhenkilö