Kentät

Laajasalon palloseuran harjoitusolosuhteet

LPS jakaa vuorot joukkueille Ilomäen juniorinurmelle ja Hertta-Areenalle kerran vuodessa. Lisätietoja kenttäkohtaisista linkeistä Ilomäentien juniorinurmi ja Hertta Areena

Ilomäen juniorinurmella toimii Pelikonserni-vuorot. Katso vuorot TÄÄLTÄ.

Liikuntaviraston hallinnoimat kentät ja sisäharjoituspaikat

Suurin osa Helsingin jalkapallokentistä on kaupungin Liikuntaviraston alaisuudessa, näiden kenttien haku tapahtuu keskitetysti seuran toimesta keväällä ja syksyllä. LPS jakaa vuorot joukkueille Liikuntaviraston kentille kaksi kertaa vuodessa ja sisäharjoituspaikoille syksyllä (elo-syyskuu).

Kenttien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ

Katso Liikuntaviraston liikuntapaikkojen hinnasto TÄÄLTÄ

Sisäliikuntapaikat
Koulusalien keskitetty haku tapahtuu huhtikuussa seuran toimesta. LPS jakaa vuorot joukkueille syksyllä (elo-syyskuu).

Vapaiden salivuorojen selailu onnistuu Timmi-järjestelmässä seuraavin ohjein:
1. valitse lajiksi muu toiminta
2. valitse alueeksi Koulut Itä
3. valitse paikaksi haluamasi koulu tältä alueelta
4. valitse resurssiksi liikuntasali

Ainoastaan seuran vastuuhenkilö pystyy varaamaan seuran nimiin vuoroja järjestelmästä. Jos ja kun haluat varata vuoroa, ole yhteydessä hallintopäällikköön Miaan tai toiminnanjohtaja Juhaan.

Katso lisätietoa salivuoroista ja hinnoista TÄÄLTÄ