LPS hakee poikien 2003, 2004 ja 2005 ikäluokkien Haaste-/Harrasteryhmiin vastuuvalmentajaa kaudelle 2017-2018

Julkaistu: 21.09.2017 13:51

Laajasalon Palloseuran 2003-2005 ikäluokkien välisen yhteistyön tiivistyessä kaudelle 2017-2018 sekä ikäluokkien jakaantuessa tavoite- ja haasteryhmiin haemme ikäluokkien haaste-/harrasteryhmille yhteistä vastuuvalmentajaa. Ryhmät pelaavat ensi kaudella Helsingin kolmostasolla tai alemmilla tasoilla.

Haaste-/harrasteryhmissä pelaa ja harjoittelee yhteensä noin 35 pelaajaa, Harjoittelu tapahtuu ympäri vuoden lähes kokonaan Laajasalossa ja sen lähiympäristössä. Valmentajalle tapahtumamäärä viikossa on noin 4,5 tapahtumaa, joista osa on saman illan aikana. Tapahtumien määrää voidaan tarvittaessa vielä räätälöidä hakijoiden kanssa erikseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkiotason sekä mahdollisuuden kehittyä valmentajana LPS:n valmennuslinjan mukaisesti Palloliiton ja Ekkono Metodin kursseilla, joita pidämme tärkeinä keinoina seuramme tavoitteellisessa pelaajakehityksessä. Vastuuvalmentajan tukena toimii kokenut toimihenkilöjoukko  sekä seuran juniorivalmennuspäällikkö ja muu päätoiminen henkilökunta.

Hakemukseen on sisällytettävä:
- yhteystiedot