LPS T05/06 YJ

FC Kontu ja LPS T05-06 yhdistivät voimansa loppuvuodesta 2018 ja yhdistelmäjoukkue sai nimen East United T05-06 isosiskojengi East United T04 jalanjäljissä.

Kontulalaisten sininen pelipaita ja laajasalolaisten vihreä pelipaita saivat väistyä yhteisen lilan pelipaidan tieltä ja niin lähes 50 pelaajaa aloitti uuden kauden yhdessä päävalmentaja Teemu Siliuksen ja valmennustiimin johdolla.

Kausi 2018-2019 on ollut tapahtumarikas. Se on ollut täynnä vauhdikkaita ja monipuolisia treenejä, pelaajasopimuksia, pelejä, leirejä, turnauksia. Pelaajat ovat päässeet tapaamaan Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen ammattilaisia ja seuraamaan minkälaista treeniä ja sitoutumista vaatii ammatikseen urheileminen. On kannustettu Naisleijonia ja Helmareita, on tehty talkootyötä ja ohjattu pienten pelejä pelinohjaajina.

Menestyksekäs talven futsal-kausi vaihtui kevään korvalla ensimmäisiin ison kentän peleihin. Perinteinen Stadi-Cup pelattiin kahden joukkueen voimin ja kansainvälinen Helsinki-Cup niinikään tarjosi molemmille peliryhmille kovia pelejä, saivathan joukkueet pelata mm. ruotsalaisia kilpasiskojaankin vastaan. Syksyllä sarjapelit jatkuivat T14 ykkösessä ja kolmosessa.

Kausi huipentui ikimuistoisiin päättäjäisiin. Ensin FC Kontun seurapäättäjäisissä tämä joukkue valittiin Kontun vuoden joukkueena. Upea tunnustus!

Omia joukkueen päättäjäisiä vietettiin Laajarannassa pelaajien, valmentajien ja joukkueen muiden taustahenkilöiden kesken.

Päävalmentaja Teemun johdolla valmennusrinki on saanut valmennettavakseen suuren joukon iloisia, sitoutuneita ja futista hengittäviä ja sitä täydellä sydämellä rakastavia pelaajia, joiden marssi pelikentälle tarjoaa elämyksiä jo ennen tuomarin alkuvihellystäkin. Kannattaa käydä katsomassa ja kannustamassa!

Uusi alkava kausi otetaan vastaan ilolla ja innolla, niin pelaajien kuin kannustusjoukkojen keskuudessa.

Elämä on osa jalkapalloa.

Joukkue harjoittelee tasoryhmissä toimien kuitenkin vahvasti yhtenä joukkueena arvostaen jokaista pelaajaansa yksilönä. Meille mahtuu myös lisää pelaajia: pyrimme siihen, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan omalla tasollaan.

Kaudella 2020 pelaamme kolmella peliryhmällä: T15 ykkösessä (11v11), T15 kolmosessa (11v11) sekä T15 8v8 sarjaa.

Mikäli toiminta idän kauneimmassa jengissä kiinnostaa, tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan. Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Sohvi Leinikkaan (sohvi.leinikka(a)gmail.com) tai puhelimitse numeroon 046-8102220.