HAASTEJOUKKUEEN KUULUMISIA

 

 

HYVÄLLÄ MENESTYKSELLÄ TALVILIIGASSA 25.3

Lauantaina 25.3 Pihlajamäen kuplassa pelattiin taas Talviliigaa. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli FC Pohu. Peli oli meidän hallussa, mutta emme saaneet hienoista yrityksistä huolimatta lainkaan maaleja. Seuraava peli Kopse/Koips yj:tä vastaan alkoi suoraan ensimmäisen pelin jälkeen. Tytöillä oli selkeästi hyvä draivi edellisen pelin jäljiltä ja kova halu tehdä maaleja. HYökkääjänä pelannut Maija teki maalin heti pelin alkuun. Syöttelypelimme toimi hienosti ja paikkoja oli useita, Maija teki myös toisen maalimme. Vastustaja oli edellistä kovempi ja jouduimme tosissamme myös puolustustehtäviin. Vastustaja sai muutaman pahan paikan, meidän avaustilanteistamme ja kavensikin pelin 2-1 aivan pelin lopussa. Pelasimme tiukasti pelin loppuun ja ansaittu voitto kotiin 2-1! Viirit menivät luottopakillemme Johannalle ja maalitykille, eli Maijalle.

27.3.2017


HYVÄN FIILIKSEN HARJOITUSOTTELU ILOMÄELLÄ 19.3!


Pelasimme sunnuntaina 19.3 Ilomäen treenivuorolla harjoituspelin FC Kontu vihreää vastaan. Tulemme kohtaamaan joukkueen tulevassa sarjallassamme T12 Kolmonen, joten oli kiva pelata tulevaa vastustajaa vastaan jo hieman etukäteen. Pelissä oli alusta asti hyvä ja iloinen fiilis ja sen huomasi myös vastustajan valmentaja, jonka kanssa keskustelimme pelin lopuksi. Meidän pelimme toimi hienosti alusta saakka ja pelissä nähtiin syöttelypelin lisäksi mahtavia yksilösuorituksia, kuten puolustajamme Johannan mahtava nousu yksin koko kentän läpi ja hieno veto ylänurkkaan. Ottelu päättyi meidän hyväksemme lukemiin 6-1. Loistavaa tytöt!

Maalintekijöinä Maija, Selma ja Johanna.

20.3.2017


PELAAJIEN SÄÄNTÖPALAVERI 16.2


Järjestimme sääntöpalaverin pelaajien kanssa ennen torstain treenejä Siiltien koulun pukkarissa. 16.2. Paikalla oli yhteensä yhdeksän tyttöä. Tutustuimme ensin ryhmissä joukkueiden aiempiin sääntöihin ja keskustelimme niiden merkityksestä. Jokainen sai valita omasta mielestään kolme kaikista tärkeintä sääntöä, joiden perusteella kokosimme joukkueemme säännöt. Palaverin lopuksi kirjasimme ne paperille, jonka jokainen paikalla ollut pelaaja allekirjoitti.

Joukkueemme pelaajien säännöt löytyvät TÄÄLTÄ

17.2.2017


TALVILIIGAA OULUNKYLÄSSÄ 4.3

Launataina 4.3 pelasimme talviliigaa Oulunkylän kuplassa. Ekassa pelissä vastaan asettui  HYPS Megatytöt. Tsemppasimme hienosti loppuun asti, mutta vastustajalla oli kaikin puolin parempi peli ja he veivät pelistä voiton selvin 6-0 lukemin. Toinen peli alkoi heti ensimmäisen pelin jälkeen. Saimme hienosti kasattua itsemme ja toinen peli näyttikin jo paljon pirteämmältä. Peli oli tasaisen hyvä taistelu, joka päättyi 0-0 tasapeliin. Lähdimme hyvällä fiiliksellä jatkamaan viikonlopun viettoa!

6.3.2017


 

KAVERITREENIT ILOMÄELLÄ!

Haastejoukkue järjesti 22.1 kaveritreenit Ilomäellä. Mukana oli monta innokasta tyttöä tutustumassa jalkapallon saloihin. Mahtavasta meiningistä ja iloisista ilmeistä päätellen ainakin osaa taisi futiskärpänen puraista ⚽️ Mukaan joukkueeseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet, niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Vastuuvalmentaja

Pauliina Kotiranta

kotiranta.pauliina@luukku.com

Puh. 044 312 1890

23.1.2017


KINKUNSULATTELUA VANHEMMAT JA SISARUKSET VS TYTÖT-PELIN MERKEISSÄ!

Jouluherkkuja sulateltiin Ilomäen tekonurmella 29.12 vanhemmat ja sisarukset vastaan tytöt-pelin merkeissä. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja meininki oli loistava! Kentällä nähtiin tiukkaa vääntöä ja paljon iloisia ilmeitä. Monesta vanhemmasta kuoriutui aikamoisia futis-staroja! Tapahtuman myötä on hyvä lähteä kohti uutta vuotta! Joukkue toivottaa kaikille iloista uutta vuotta 2017!

30.12.2016


HAASTEJOUKKUE PIKKUJOULUTUNNELMISSA

T04-06 Haastejoukkueen vuoden viimeisissä salitreeneissä 8.12 oltiin pikkujoulutunnelmissa. Tyttöjen toiveesta pelattiin norsupalloa joulumusiikin tahdittamana. Pelien välissä laitettin suut makiaksi. Valmentaja Pauliina oli leiponut minitorttuja ja herkkuina oli myös sUklaata, pipareita sekä mehua. Joukkue toivottaa kaikille mukavaa joulun odotusta!

9.12.2016


HARJOITUSOTTELU VIIKKAREITA VASTAAN

Pelasimme sunnuntaina 6.11 FC Viikinkejä T06-08 vastaan harjoitusottelun Pallomyllyssä. Jokaisella pelaajalla oli oma teema peliä varten sekä koko joukkueella yksi yhteinen. Sovittiin vastustajien kanssa, että ei oteta avauksissa vetäytymisiä, mutta ei myöskään kolmen pelaajaan hyökkäysprässiä, jotta päästään harjoittelemaan pelin avaamista. Tämä toimi hyvin.  Molemmat joukkueet antoivat vastustajan avata lyhyellä rauhassa. Peli oli tytöille fyysisesti raskas ilman vaihtopelaajia, saimme todeta, että pallomyllyn puolikas kenttä on iso. Tytöt pelasivat kuitenkin upeasti, hienoa syöttöpeliä, vahvaa puolustamista ja kova tsemppi. Valmentajana oli tytöistä helppo olla pelin jälkeen erittäin ylpeä! Lopputuloksena vielä meidän hyväksi 1-0.

Pelin kapteenina Jessica antoi viirin maalintekijälle, eli Enni L:lle!

7.11.2016


TALVILIIGA KÄYNNISTYI!

Joukkueemme osallistuu talvikaudella KäPan ja PK-35:n järjestämään talviliigaan. Ensimmäiset ottelut pelattiin lauantaina 29.10 Pihlajamäen kuplassa. Ensimmäisessä pelissä kohtasimme Gnistan Keltaisen. Ottelu lähti osaltamme hienosti käyntiin. Vastustajan pelaajat olivat lopulta kuitenkin hieman isompia ja fyysisempiä. Ottelun loppupuolella tilanne oli vastustajalle jo 4-0. Veera teki maalilla hienoja torjuntoja ja piti meitä pelissä mukana. Pelin lopussa saimme vielä viimeisen vaihteen päälle ja säpinää vastustajan maalille. Tilanteen lopputuloksena Matilda viimeisteli meille hienon tasitelumaalin  ja peli päättyi lukemiin 1-3. 

Seuraava peli alkoikin heti perään PuiUa vastaan. Taisimme olla vielä edellisen pelin maalihuumassa, sillä vastustaja iski maalin heti ensiminuuteilla. Vastustajat olivat nopeita ja taitavia. Taistelimme parhaamme mukaan, mutta vastustaja mätti 11 maalia pelin aikana. Kaikki pelasivat kuitenkin hienosti loppuun asti, vastustajan huimasta maalimäärästä huolimatta. Pelin lopputuloksena 11-0 häviö.

Viirin ansaitsi Johanna palkintona pelirohkeudesta ja loppuun asti yrittämisestä! 

30.10.2016

Yhteistyössä