Ajankohtaista

Pitkät kalsarit jalkaan ja kentälle!

Julkaistu: 24.04.2013 18:45

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän vaatii olosuhteilta. Ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa Kuninkaat ovat hankkineet pelivuoron, mikä mahdollistaa hiekkakenttien pölyjen unohtamisen ainakin kaudeksi 2013. Vuoro on keskiviikkoisin klo 20 Kumpulan tekonurmella, eli sijainti on keskeinen. Jos on pakko nähdä jalkapalloa livenä, niin suosittelen tuota ajankohtaa ja Kumpulaa. Tarkemmin Kunkkujen peliohjelmaan pääsee tutustumaan täällä.

4. divarikausi alkaa siis tänään klo 20.00 Kumpulassa. Vastassa FC ALPC, joka on ulkokentillä uusi tuttavuus. Tavoitteita kauteen ei varsinaisesti ole... Paitsi tietenkin se, että sarjassa pysytään ja mahdollisimman moni pelaaja vielä siinä sivussa ehjänä (huomaa pelottavan korkea keski-ikä).

Aikaisemmin on tahkottu jo Regions Cupia, missä ensimmäisellä kierroksella suhteellisen nihkeän peliesityksen jälkeen entinen liigaseura Jokerit kellistyi 2-1. Sauraavalla kierroksella vastassa on FC Pakila. Kovana Cup -joukkueena tunnettu kunkkulauma hakee totta kai jatkopaikkaa.

Yhteistyössä