Ajankohtaista

Kauden 2013 palkitut

Julkaistu: 04.11.2013 10:05


LPS Islanders pisti kauden pakettiin perinteisillä juhlaseremonioilla ja palkinnoilla. Seuraavat erikoismiehet palkittiin:

Kuusamo -Arvostetuin ja tavoitelluin "Kuusamo"-palkinto myönnetään aktiivisuudesta ja uhrautumisesta joukkueen eteen: Samuli Rautio

SuperDanny -palkinto kovasta yrityksestä ja yrityksestä huolimatta: Mika Pajuportti

Sulaa Laavaa -palkinto kuumista ja kiihkeistä otteista kentällä: Jari Johansson

Valoa ja Energiaa -palkinto aktiivisuudesta ja varmoista otteista: Jari Partanen

Hei Boba Lou! -palkinto aktiivisuudesta ja "älyttömästä" kehittymisestä kaudella 2013: Mikko "Romario" Rautiainen

Tahdon olla sulle hyvin hellä -kunniamaininta kovaotteisesta, mutta toki reilusta pelistä: Matti Kouva

 

Lisäksi Savolaisen huippujalkapallon vaatimattomat huippuedustajat, Ville Vahla ja Jari Partanen, päättivät 1.11.2013 aloittaa vuosittaisen perinteen seuraavilla saatesanoilla.

"Olemme pitkällisten neuvotteluiden jälkeen muodostaneet huippuhyvän savolaisen direktoraatin, KAIKEN OSAAVAT PIÄLLYSMIEHET, joka tulee jatkossa jakamaan tämän kunniakkaan arvonimen palkinnon kera.

Direktoraattiin oli tarjolla lukuisia savolaisia huippuvaikuttajia, niin jalkapallon kuin yrityselämän huipulta ja direktoraatin muodostamisesta meinasi tulla vaikea prosessi. Valitsimme direktoraattiin kuitenkin parhaat ja sen muodostavat Jari Partanen ja Ville Vahla. Direktoraatti valitsee nyt ensimmäisenä vuonna palkittavat aivan omin päin, mutta tulevina vuosina direktoraatin valinta hyväksytetään vielä kyseisen kunniannimen jo saavuttaneilla. Kyseessä on kuitenkin valinta jo aiempina vuosina valittujen aatelisten arvovaltaiseen joukkoon. Direktoraatti on ulkoistanut itsensä valittavien joukosta, koska vaatimattomilla egoillamme valinta kohdistuisi vuosittain meihin itseemme.

Ensimmäisenä vuonna olemme valinneet kaksi itsestään selvää tapausta Iislanterien aatelisten joukkoon, mutta jatkossa valitsemme pääsääntöisesti yhden edustajan".

Perusteet valinnalle:
- Harhasyötöt treeneissä ja peleissä, hukatut maalipaikat ja ylipäätänsä kaikki muukin epäonnistuminen jalkapallorintamalla.
- Ansioituminen suunsoitossa ja kavereille "kannustamisessa"
- Sitoutuminen Islandersien toimintaan, asenne, tahto ja itse asiassa kaikki muukin mitä jaliksessa tai muuten vaan elämässään touhuaa.

Palkinnon nimi Royal Islander eli kuninkaallinen Iislanteri, ruunupiä

Valinta : Knipi

Perusteet:
- Osoittanut huimia torjuntoja maalilla ja miestä on ollut lähes mahdoton saada pois maalipuiden välistä... yep,yep.
- Silloin tällöin pelaa pakkia/laitalinkkiä satunnaisilla kenttävisiiteillään.
- Viritti yhdellä laukauksellaan viimeistelytreeneissä maalivahti Ville Vahlan liekkeihin senioreiden sm kisoihin.
- Huhujen mukaan osaa kuulemma vähän soittaa, laulaa ja tehdä musiikkia, mutta valitettavasti direktoraatilla ei ole asiasta täyttä varmuutta. Hittilistoilta nimeä ei löydy...
- On ollut varsin merkittävä hahmo jo kokonsa ja partansakin puolesta Islanderien toiminnassa.

Valinta 2: Rautsi

Perusteet:
- Tämä huikea atleetti huippu-urheilija osoitti syksyn viimeisissä peleissä hallitsevansa ilmatilan suvereenisesti ja vei vastustajan toppareita 100-0 nyökkäillessään päällään maaleja. Puolentoista metrin korkeudelta vois siis puskumaaleja myös tehdä...
- Osaa myös "kannustamisen" jalon taidon ja antaa suoran palautteen pelin jälkeen ja etenkin puoliajalla. Pitää myös huolen isällisen käskevillä meileillään mm., että kaikki maksavat kausimaksunsa.
- Osaa kuulemma kiekkohommissa luistella myös takaperin ja saa kiekon irtoamaan jään pinnasta lämärillään.
- Ainoana miinuksena, että on kotoisin Tampereelta, mutta eihän lapsi asuinpaikkaansa voi oikein valita.

Yhteistyössä