TB18

Kuvasta puuttuu Hepa, Jenni ja Saara

Stadi Cup 2016 voitto sarjassa TB17, isompi kuva >>

Avoimet syksy 2016 >>

TB18 ryhmämme koostuu 2000-2002 -syntyneistä kyvykkäistä ja motivoituneista pelaajista. Harjoittelemme yhdessä parinkymmenen tavoitteellisen pelaajan ryhmällä Laajasalon uudella tekonurmella Hertta Areenalla sekä Pallomyllyssä. Tapahtumia ryhmällämme on viidestä kuuteen kertaa viikossa harjoitukset ja pelit mukaan lukien. Lisäksi pelaajat osallistuvat ikänsä ja taitojensa mukaan Laajasalon yläasteen LPS -aamuharjoitteluun sekä käyvät jalkapallopainotteista Herttoniemen yhteiskoulua (HERYK) sekä osallistuvat 2016-2017 SPL Helsingin TC15 piiritoimintaan sekä SPL Helsingin TB16 aluetoimintaan.

Talvikaudella 2015-2016 pelasimme futsalia TC15, TB17 ja TB18 ikäluokissa. TC15/1 Futsalryhmämme pelasi itsensä Helsingin edustajaksi Futsalin TC15 SM-Turnauksessa sijoittuen 12 joukkueen turnauksessa neljänneksi.  Lisäksi pelasimme talvikaudella 2015-2016 Ponnistuksen ja MasKin organisoimassa poikien P01 talviliigassa. Keväällä 2016 pelasimme TB18 II-Divisioonassa tavoitteenamme nousu SPL TB1-Divisioonaan. Tämän tavoitteen saavutimme, ja pelasimme nyt syksyllä 2016 B-Tyttöjen Ykköstä varmistaen sarjapaikan B-Tyttöjen Ykkösessä keväälle 2017.

Osallistumme turnauksiin kotimaassa sekä ulkomailla. Kauden pääturnauksemme suuntautui 2015 heinäkuun alussa Ruotsin Södertäljeen, missä pelattiin Södertälje International Fotboll Cup. 2015 Stadi Cupissa joukkueemme sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle ikäluokassa TC15 ja tänä vuonna TB17 sarjassa pelannut joukkueemme upeasti voitti turnauksen.

Pelaamme mielellämme harjoituspelejä talvikaudella ja miksei myös muulloin jos vain kilpailukalenteri antaa myöten, joten jos haluatte ehdottaa treenimatsia, rohkeasti vain yhteyksiä joukkueenjohtajiemme kautta (katso yhteystiedot sivuvalikosta).

Mikäli tavoitteellinen jalkapallon pelaaminen kiinnostaa Sinua ja omaat mielestäsi tarvittavat taidot, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan. Otamme Tavoiteryhmään läpi kauden jatkuvasti mukaan uusia kokeilijoita. Kannattaa olla aktiivinen jos pelaaminen hyvähenkisessä ja taitavassa jengissä kiinnostaa. Tervetuloa kokeilemaan pysyykö pallo hallussa... milloin vain Sinulle sopii, mutta muista ilmoittautua ensin…

Yhteistyössä