LPS B-tytöt

Joukkuekuva suurempana >>

Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme jatkuvasti. Katso alta ilmoittautumistiedot.

Ilmoittautuminen mukaan harjoituksiin >>

Avoimet syksy 2016 >>

B-tyttöjen joukkue aloitti 1999 - 2002 -syntyneiden tyttöjen yhteisjoukkuetoiminnan jo lokakuussa 2013 C-ikäluokassa, kun LPS perusti omat peli- ja harjoitusryhmät tavoitteellisille sekä enemmän harrastusmielessä pelaaville innokkaille pelureille. Ryhmien perustana olivat vanhat LPS T99/00 ja T01/02 -joukkueet, jotka aloittivat joukkuetoimintansa elokuussa 2009 (T01/02) ja kesäkuussa 2010 (T99/00).

Nyt joukkueessamme on kaksi peli- ja harjoitteluryhmää, TB18 ja TB16. TB18 jatkaa tavoitteellista pelitoimintaa ja TB16 enemmän harrastusmielessä tapahtuvaa toimintaa. Pyrimme siihen, että toimintamme on laadukasta molemmissa ryhmissä.

B-tyttöjen joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä noin 30 pelaajaa Laajasalon, Herttoniemen, Tammisalon, Kulosaaren ja Vuosaaren alueilta. Tapahtumia joukkueellamme on ryhmästä ja vuodenajasta riippuen 2-6 kertaa viikko-vuositasolla. Tulevana kesänä harjoittelemme Laajasalon uudella tekonurmella Hertta Areenalla sekä Pallomyllyssä.

Pelasimme menneellä talvikaudella 2015 - 2016 Futsalia ikäluokissa TC15, TB17 ja TB18. TC15/1 Futsalryhmämme osallistui Helsingin piirin edustajana Futsalin TC15 SM-turnaukseen, missä loppusijoituksemme oli neljäs 12:sta joukkueesta. Lisäksi osallistuimme yksityisiin talvisarjoihin. TB16 ryhmä pelasi PPJ:n organisoimassa talvisarjassa ja TB18 ryhmä Ponnistuksen ja MasKin organisoimassa 01-syntyneiden poikien talviliigassa. Pelaamme myös harjoituspelejä aina kun mahdollista. Syyskaudella 2016 TB18 ryhmämme pelasi B-Tyttöjen Ykköstä säilyttäen sarjapaikkansa keväälle 2017. TB16 ryhmämme pelaa TC15 8v8 sarjassa.

Kausisuunnitelmaamme kuuluu myös osallistuminen turnauksiin kun se on mahdollista. Kaudella 2014 pääturnausmatkamme suuntautui Barcelonaan, missä osallistuimme Barcelona Girls Cupiin koko joukkueen voimin. Tavoitejoukkueemme ylsi hienosti hopealle turnauksessa. Kauden 2015 pääturnausmatka TC15/Tavoitejoukkueen osalta suuntautui kesällä Södertäljeen, missä pelattiin Södertälje International Fotboll Cup. Kaudella 2016 ei turnausmatkaa tehty pelaajien vanhempien päätöksestä.

Kiinnostuitteko?

TB16 ryhmässämme on aina tilaa liikunnallisille 1999 - 2003 -syntyneille tytöille. Vaatimuksenamme on vähintään vuoden aikaisempi kokemus jalkapallon pelaamisesta, innokas mieli ja kiinnostus jalkapallon pelaamiseen harrastuksena. Hiomme TB16 ryhmässä edelleen jatkuvasti fudiksen perustaitoja, joten missään nimessä ei ole liian myöhäistä aloittaa vaikka uudestaan mukavaa urheiluharrastusta jos olet aikaisemmin pelannut ja pitänyt vaikka taukoa. Rohkeasti vain yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja kokeilemaan mikäli jalkapallon pelaaminen mukavassa joukkueessa ja kehittyvässä seurassa kiinnostaa.

Voit hakeutua pelaajaksi myös TB18 ryhmään, mutta edellytämme kaikilta kokeilijoilta tiettyä valmiutta ja osaamisen tasoa. Otamme TB18 ryhmään jatkuvasti mukaan uusia kokeilijoita. Kannattaa olla aktiivinen jos pelaaminen hyvähenkisessä ja taitavassa jengissä kiinnostaa. Tervetuloa kokeilemaan pysyykö pallo hallussa... milloin vain Sinulle sopii, mutta muista ilmoittautua etukäteen...

Yhteistyössä