LPS 08

Joukkuekuva suurempana>>>

Kahdeksan viikon kokeilujakso

Olemme elokuussa 2013 perustettu noin 45 pelaajan aktiivinen ryhmä, joka toivottaa kaikki uudet pelaajat – aloittelijat tai kokeneet – tervetulleeksi kokeilemaan jalkapalloharrastusta. Joukkueessamme harjoittelee alusta saakka mukana olleita poikia sekä jalkapalloharrastuksen Laajasalon Palloseurassa vasta viime vuonna aloittaneita poikia.

Kokeilujaksoon kuuluu:
 - Ohjatut harjoitukset 2-3 kertaa viikossa Laajasalon tekonurmilla
 - Harkkamatsit samantasoisia joukkueita vastaan Laajasalossa
 - Miniturnaus muiden seurojen joukkueita vastaan Laajasalossa
 - Subsoccer® -pöytäjalkapallotapahtuma joukkueen kesken
 - Joukkueen yhteinen päivä Santahaminassa sotilaseste- ja frisbeegolfradoilla
 - Joukkueen yhteinen päivä Kartanonkoskella tutustuen futisgolfiin
 - Osallistuminen Helsinki Cupiin heinäkuussa (edellyttää pelilisenssin)

Kahdeksan viikon kokeilujakson hinta on 75 euroa / pelaaja. Odotamme sinulta sitoutumista koko kahdeksan viikon kokeilujaksoon sekä innokasta treeniasennetta.

Toiminta alkaa pelaajien terveen ja turvallisen harrastamisen mahdollistavilla alle 10 pelaajan pienryhmäharjoituksilla tiistaina 19.5.2020 Hertta Areenan tekonurmella (Sarvastonkaari 23, Helsinki). Uudet pelaajat voivat liittyä mukaan myös 2.6.2020 alkaen normaalin harjoitusohjelman alettua. Kokeilujakso päättyy kesän huipentavaan Helsinki Cupiin alkaen maanantaina 6.7.2020 (edellyttää pelilisenssin oston).

Kokeilujakson jälkeen perheet voivat päättää haluavatko liittyä pysyvästi mukaan joukkuetoimintaan.

Tervetuloa mukana kokeilemaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset etukäteen:
 - Jaakko Sarpo, LPS 08 joukkueenjohtaja
 - Puhelin: 050 5940 955
 - Sähköposti: joukkueenjohtaja08(a)gmail.com

Kausi 2019-20

Laajasalon palloseura aloitti joukkuetoiminnan 2008 syntyneille tytöille ja pojille elokuussa 2013. Kausi 2019-20 on siis jo seitsemäs kokonainen jalkapallokausi joukkueellemme. Tällä hetkellä joukkueessa harjoittelee aktiivisesti noin 45 pelaajaa yli kymmenen toimihenkilön ja ammattitaitoisen valmentajan tukemana.

Musta treeniryhmä (kilpataso) harjoittelee talvikaudella 2019-20 erinomaisissa olosuhteissa 3-4 kertaa viikossa. Harjoituspaikkamme ovat Myllypuron Pallomylly, Myllypuron Busmo Areena, Laajasalon Palloiluhalli sekä omat tekonurmemme Laajasalossa.

Vihreän treeniryhmän (haaste- ja harrastetaso) talviharjoitteluolosuhteet talvella 2019-20 ovat myös erittäin hyvät. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Myllypuron Busmo Areenalla, Laajasalon Palloiluhallissa sekä omilla tekonurmillamme Laajasalossa.

Talvikaudella osallistumme Talviliigaan kolmella peliryhmällä, Helsingin piirin futsal-sarjaan kahdella peliryhmällä sekä muutamiin halliturnauksiin pääkaupunkiseudulla ja lähikaupungeissa. Syksyn ja kevään aikana järjestämme lisäksi itse miniturnauksia omilla tekonurmikentillämme Laajasalossa.

Jaakko Sarpo

joukkueenjohtaja08(a)gmail.com / 0505940955