LPS-T13


LPS T13/14 joukkue käynnistää toimintansa maanantaina 12.8. klo 18-19 Laajasalon liikuntapuiston isolla nurmella. Harjoitukset jatkuvat viikoittain (kerran viikossa) samassa paikassa ja samaan aikaan aina syyskuun puoliväliin saakka. Se mille ajankohdalle harjoitukset siirtyvät tämän jälkeen ei ole vielä tiedossa. Asia selvinnee kuitenkin ennen harjoitusten alkua ja siitä kerrotaan ilmoittautuneille heti kun mahdollista.

Ilmoittautuminen joukkueeseen on käynnissä täällä.

Valitse ilmoittautumisvalikosta oikea joukkue ja jatka maksujen hyväksymiseen. Saat vahvistusviestin ja laskun sähköpostiin kun ilmoittautuminen on kunnossa. HUOM! Jos olette joskus aikaisemmin rekisteröityneet, käyttäkää samoja tunnuksia kun ilmoittautuessanne aikaisemmin.

Kustannukset
Perustamiskokoukseen saakka eli elokuun puolivälistä lokakuun loppuun joukkuetoiminnan kustannus on joukkueen pelaajille 60€. Maksu sisältää vakuutuksen sekä harjoitukset lokakuun loppuun. HUOM! Jos lapsesi siirtyy jalkapallokerhon kesäkaudelta syyskuun puolivälissä joukkueen kirjoille aloituskustannus on 40€, joka sisältää harjoitukset syyskuun puolivälistä lokakuun loppuun sekä vakuutuksen.

Jalkapallojoukkueiden toimintakausi on 1.11.-31.10. Perustamiskokouksessa lokakuussa käydään joukkueen toimintasuunnitelma- ja talousarvio kaudelle 2020 läpi ja katsotaan yhdessä läpi mikä on koko toimintavuoden kustannus /pelaaja.


Lisätietoja tai apua ilmoittautumiseen:
Mia Stierncreutz
mia(a)laajasalonpalloseura.fi


Tervetuloa maailman suosituimman lajin pariin!

Yhteistyössä