LPS T07/08

Laajasalon palloseuran tyttöjoukkue T07/08 aloitti toimintansa syyskuun alussa 2014. Joukkomme on kasvanut mukavasti vuosi vuodelta, ja innostuneita pelaajia on nyt mukana noin 30. Treenaamme aina yhdessä, mutta treeneissä pelaajat on jaettu kunkin pelaajan henkilökohtaisten taitojen mukaan kahteen eri harjoitteluryhmään. Harjoitteluryhmät eivät ole kiinteitä, vaan ne elävät jatkuvasti pelaajien taitojen edetessä omaa tahtia. Meillä tärkeintä on pelaajan henkilökohtainen kehittyminen jalkapalloilijana ja nuorena urheilijana nyt pelaajien tullessa 10-11 vuoden ikään. 

Henkilökohtaisen kehittymisen vaatimus menee meillä aina peleissä menestymisen edelle. ”Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto viiden vuoden kuluttua!”. 

Kausi 2017-2018

Kaudella 2017-2018 olemme talvella osallistuneet PK-35/KäPa talvisarjaan sekä muutamaan sopivaan turnaukseen useilla eritasoisilla peliryhmillä. Tulevana keväänä ja syksynä osallistumme kolmella tasoryhmällä Helsingin piirin sarjoihin, kesäkuussa Stadi Cupiin sekä jälleen ensi syksynä Hippo Cupiin. Lisäksi osallistumme muutamiin peliryhmillemme sopiviin turnauksiin lähialueilla. 

Treenaamme kesällä kilpakaudella 2017-2018 kolme kertaa viikossa, kahdesti kotikentällämme Hertta-areenalla sekä kerran Laajasalon isolla nurmella.


Tervetuloa mukaan!

Mukaamme mahtuu aina lisää innokkaita pelaajia. Harjoitusten alkuun tarvitaan oma pallo, liikkumiseen sopivat säänmukaiset vaatteet, jalkaan lenkkarit tai jalkapallokengät, säärisuojat ja vedellä täytetty juomapullo. 

Uudet pelaajat voivat harjoitella mukanamme maksutta ensimmäisen kuukauden ajan, ja jos laji tuntuu kivalle, sovitaan joukkueenjohtajan kanssa erikseen jatkosta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Joukkueenjohtaja Maria Ruuskanen
lps.jojo.t07.08(at)gmail.com

 

Yhteistyössä