LPS T07/08

Joukkuekuva suurempana>>>

Laajasalon palloseuran tyttöjoukkue T07/08 aloitti toimintansa syyskuun alussa 2014. Joukkomme on kasvanut mukavasti vuosi vuodelta, ja innostuneita pelaajia on nyt mukana noin 35. Kesällä 2017 osallistuimme Helsingin piirin sarjoihin kolmella tasojoukkueella, Stadi Cuppiin ja syksyllä kävimme ensimmäisellä turnausmatkallamme Hippo Cupissa Jyväskylässä.

Treenaamme aina yhdessä, mutta treeneissä pelaajat on jaettu kunkin pelaajan henkilökohtaisten taitojen mukaan kahteen eri harjoitteluryhmään. Harjoitteluryhmät eivät ole kiinteitä, vaan ne elävät jatkuvasti pelaajien taitojen edetessä omaa tahtia. Meillä tärkeintä on pelaajan henkilökohtainen kehittyminen jalkapalloilijana ja nuorena urheilijana nyt pelaajien ollessa yhdeksän ja kymmenen vuoden ikäisiä.

Henkilökohtaisen kehittymisen vaatimus menee meillä aina peleissä menestymisen edelle. ”Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto kuuden vuoden kuluttua!”.

Kausi 2017-2018

Kaudella 2017-2018 osallistumme talvella PK-35/KäPa talvisarjaan, talviaikaan muutamaan sopivaan turnaukseen useilla eritasoisilla peliryhmillä, keväällä ja syksyllä kahdella tai kolmella tasoryhmällä Helsingin piirin sarjoihin, kesällä Stadi Cupiin sekä yritämme jälleen päästä osallistumaan syksyllä Hippo Cupiin.

Treenaamme kaudella 2017-2018 kolmesti viikossa, tässä vaiheessa vuotta kahdesti seuran omalla Hertta-areenalla sekä kerran Laajasalon palloiluhallin salissa. Kun sääolosuhteet kääntyvät haastaviksi, siirrymme talveksi Tattarisuon kuplahalliin harjoittelemaan kahdesti viikossa ja jatkamme Laajasalon palloiluhallin treenejä. Lisäksi ne pelaajat, joilla ei ole toista lajia taustalla jalkapallon lisäksi, osallistuvat kerran viikossa joukkueen oheislajiksi otettuun painiin (HPM, Tyttöjen painikoulu).

Tervetuloa mukaan!

Mukaamme mahtuu aina lisää innokkaita pelaajia. Harjoitusten alkuun tarvitaan oma pallo, liikkumiseen sopivat säänmukaiset vaatteet, jalkaan lenkkarit tai jalkapallokengät, säärisuojat ja vedellä täytetty juomapullo.

Uudet pelaajat voivat harjoitella mukanamme maksutta ensimmäisen kuukauden ajan, ja jos laji tuntuu kivalle, sovitaan joukkueenjohtajan kanssa erikseen jatkosta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Joukkueenjohtaja Maria Ruuskanen