LPS-15

Laajasalon palloseuran 2015 syntyneiden joukkuetoiminta käynnistyy kesäkuussa 2020. Joukkue tulee harjoittelemaan Hertta Areenalla keskiviikkoisin klo 17-18. Alkuperäinen aloituspäivämäärä oli ilmoitettu olevan 6.5.2020.

Mukaan toimintaan pääset ilmoittautumaan täältä. Valitse joukkue LPS 15.

Järjestelmään tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi lapsen henkilötiedoilla ja huoltajan yhteystiedoilla. Jos olette aikaisemmin rekisteröityneet, älkää rekisteröitykö uudelleen. Käyttäjätunnus on joko sähköpostiosoite tai pelaajan Etunimi Sukunimi. Uuden salasanan saa järjestelmän etusivulta tilattua sähköpostiin.

Kaikille mukaan ilmoittautuneille viestitetään hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä harjoituksia. Laskutukset ja maksuasiat viestitään ilmoittautuneille kun tiedetään koska toiminta saadaan käyntiin. Kolmen viikon kokeilujakso on maksuton.

Lisätietoja ja apua ilmoittautumiseen

Mia Stierncreutz