LPS-11

LPS 2011 treenaa kahdesti viikossa Laajasalossa ja lähistöllä

Joukue on perustettu lokakuussa 2016. Tällä hetkellä joukkueessa harjoittelee 30 pelaajaa.

KESÄKAUDEN HARJOITTELU
LPS P11 -joukkue harjoittelee huhtikuusta lokakuuhun 2018 Laajasalossa seuraavasti:

- tiistaisin klo 16.45-18.00 Hertta Areenalla (Sarvastonkaari 23)
- torstaisin klo 17.45-19.00 Ilomäen juniorinurmella (Koulutanhua 1).

Ennen ensimmäisiin treeneihin osallistumista on hyvä ottaa sähköpostitse yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Perheillä on mahdollisuus käydä molemmissa harjoituksissa tai valita vain toinen harjoituskerta viikossa. Kausimaksu on kuitenkin kaikille sama.

Ulkoharjoituksissa tulee olla varusteena t-paita, shortsit, nappulakengät, säärisuojat, oma pallo (nro 3) ja juomapullo. Sisäkaudella jalkineiksi vaihdetaan sisäpelikengät.

Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2018

Joukkueenjohtajana toimii Petri Kuparinen
Taloudenhoitajana Mikael Dyggve
Vastuuvalmentajana Antti Halm

Valmennusta koordinoi LPS:n valmennuskoordinaattori Max Ronimus.

Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen joukkueenjohtaja Petri Kupariselle sähköpostiosoitteeseen: lps11.jojo(a)gmail.com.