LPS-11

LPS 2011 treenaa kahdesti viikossa Laajasalossa ja lähistöllä

Joukue on perustettu lokakuussa 2016. Tällä hetkellä joukkueessa harjoittelee 33 pelaajaa.

TALVIKAUDEN HARJOITTELU
LPS P11 -joukkue harjoittelee marraskuusta huhtikuuhun 2017 - 2018 seuraavasti

- tiistaisin klo 17-18.30 Herttoniemen yhteiskoulun salissa (Kettutie 6)
- torstaisin klo 18-19 Ilomäen juniorinurmella Laajasalossa (Koulutanhua 1).

Ennen ensimmäisiin treeneihin osallistumista on hyvä ottaa sähköpostitse yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Perheillä on mahdollisuus käydä molemmissa harjoituksissa tai valita vain toinen harjoituskerta viikossa. Kausimaksu on kuitenkin kaikille sama.

Ulkoharjoituksissa tulee olla varusteena t-paita, shortsit, nappulakengät, säärisuojat, oma pallo (nro 3) ja juomapullo. Sisäkaudella jalkineiksi vaihdetaan sisäpelikengät, eikä säärisuojia tarvita.

Joukkueen toimihenkilöt kaudelle 2017 - 2018 on valittu joukkueen vuosikokouksessa 3.10.2017.

Joukkueenjohtajana toimii Ninni Lankinen
Taloudenhoitajana Anu Koskinen
Vastuuvalmentajana Antti Halm

Valmennusta koordinoi LPS:n valmennuskoordinaattori Max Ronimus.

Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen joukkueenjohtaja Ninni Lankiselle sähköpostiosoitteeseen: lps11.jojo(a)gmail.com.