Ajankohtaista

Infoa uusille pelaajille

Julkaistu: 15.08.2017 18:33

Tervetuloa LPS P10 joukkueeseen!

 

Tietoa kaudesta 2018-2019:

Joukkueessa harjoittelee yli 50 poikaa. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, tiistaisin klo 16.45–18.00 Ilomäentien juniorinurmella (Koulutanhua 1) ja keskiviikkoisin klo 18.15-19.30 Laajasalon Yläkoulun salissa (25.4. saakka). Joukkue on jaettu vihreään ja mustaan ryhmään. Tiistain harjoitus on kaikille, keskiviikkona vihreille. Mustalla ryhmällä on lisäksi kahdet harjoitukset torstaisin ja perjantaisin.

Joukkueen kausi on 1.11.2018–31.10.2019. Tämän kauden kausimaksu vihreille on noin 540 euroa, joka sisältää myös seuran jäsen- ja tarvittaessa liittymismaksut sekä Palloliiton lisenssin. Seuran jäsenmaksu on 200 euroa ja liittymismaksu 40 euroa. Lisenssi- ja vakuutusmaksu on 9 e ja se pitää jokaisella olla. 

Jos joukkueeseen liittyy kesken vuoden, vähennetään kausimaksua. Täysimääräisenä tulevat maksettaviksi seuran jäsenmaksu ja liittymismaksu sekä lisenssi, mikäli sitä ei ole esimerkiksi vanhasta seurasta. 

Joukkueen rahastonhoitajana toimii Maria Volanen, jonka kanssa voi tarvittaessa sopia esimerkiksi maksuaikataulusta. 

Uuden pelaajan tulee täyttää pelaajan henkilötietolomake. Sen jälkeen hänet liitetään Nepton-jäsentietojärjestelmässä joukkueeseen LPS:n seuran toimesta. Myös lisenssi laitetaan hankintaan. Sen jälkeen joukkueenjohtaja lisää pelaajan Nimenhuuto.com ilmoittautumisjärjestelmään. Lasku lähtee tämän jälkeen. Lasku tulee sähköpostiin ja pääset tarkastelemaan sitä myös Neptonin (seuran jäsentietojärjestelmän kautta). Osoite: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx. Kirjautumistunnus on sähköpostiosoite, joka on ilmoitettu lapsen liittyessä seuraan tai lapsen nimi. Unohtuneen salasanan voi tilata etusivulta. Kirjautumisen jälkeen vasemmalta löytyvät omat tiedot, johon voi tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen tai lisätä toisen sähköpostin. Neptonin kautta ilmoittaudutaan myös muihin seuran järjestämiin harrastuksiin, esimerkiksi Intokouluun, Perhefutikseen tai muuhun vastaavaan. Myös omat laskut näkyvät täällä kohdassa omat tiedot, välilehdellä laskut. 

 

Nimenhuuto.com 

Joukkue käyttää ilmoittautumisessa sekä viestinnässä Nimenhuuto.com palvelua. Liityttyäsi joukkueeseen saat jojolta tunnukset. Vahvistuspyyntö tulee sähköpostiin. Käy vahvistamassa osoite, lisää tietoihin tarvittaessa toisen huoltajan osoite sekä puhelinnumerot ja käytä palvelua aktiivisesti. Se on hyvä keino tavoittaa kaikki vanhemmat kerralla, joten käytämme sitä viestintään. 

Harjoituksiin tulee ilmoittautua Nimenhuudossa etukäteen samoin kuin pelitapahtumiin. Pelitapahtumiin ilmoittautuminen päättyy yleensä noin 5 päivää etukäteen riippuen tapahtumasta. Osaan se päättyy aikaisemminkin. 

 

Peliasu 

Jokaisen uuden pelaajan täytyy lunastaa itselleen peliasu.  Peliasuun kuuluu pelipaita (joukkueen omaisuutta), pelishortsit ja sukat. Talvikaudella pelipaidan alle säänmukainen vaatetus. Lisätietoja varusteista saa joukkueenjohtajalta. 

 

Turnaukset 

Talvikaudella joukkue pelaa Talviliigassa Sipoossa. Lisäksi osallistumme turnauksiin pääkaupunkiseudulla pitkin kautta.

 

Pelikonsernivuorot 

Meillä on pelikonsernivuoro kerran kuussa lauantaisin klo 10-13 Ilomäen tekonurmella. Silloin pelaamme harjoituspelejä eri joukkueita vastaan. Näihin tapahtumiin ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta. 

 

Vanhempien vapaaehtoistoiminta 

Joukkue pyörii vapaaehtoisvoimin, joten kaikkien apua tarvitaan. Mikäli jokin luottamustehtävä kiinnostaa, niin ota yhteyttä jojoon. Vanhempainkokous päättää syksyllä 2019 seuraavan kauden toimihenkilöt. Meidän joukkueessamme toimivat joukkueenjohtaja, pelijojo, rahastonhoitaja, huoltajat, valmentajat, varustevastaava sekä buffatiimin vetäjä. Lisäksi jokainen perhe hoitaa vuorollaan buffavastuita erilaisissa tapahtumissa. Toiminta pyörii LPS:ssä pitkälti vapaaehtoisvoimin, joten tämä kuuluu vanhemmille ja kannattaa ottaa huomioon mukaan tullessa. 

 

terveisin jojo Rosa

Yhteistyössä