Joukkueen kuulumisia

Julkaistu: 21.01.2018 21:59

Joukkueen kausi 2017-2018 on lähtenyt kivasti käyntiin. Talvikaudella joukkue pelaa SV talviliigassa Sipoossa, kerran kuussa seuran pelikonsernivuorolla Ilomäen kentällä Laajasalossa sekä muita erikseen sovittuja harjoituspelejä. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa Ilomäellä ja Laajasalon koulun salissa.

Joukkueen pelaajista noin puolet osa osallistui seuran taitokisoihin Pallomyllyssä, josta tuloksena oli monta pronssia, kaksi hopeaa ja yksi kulta.
Joukkueesta kaksi pelaajaa osallistui joulukuussa Helsingin piirin taitokisoihin saavuttaen siellä kultamitalit.

Kesällä tulemme osallistumaan useisiin turnauksiin, tietenkin seuran järjestämään T2H -turnaukseen ja kesän kohokohtaan Hesa Cupiin.

Joukkueen pelaajamäärä on pysynyt vakiintuneena noin 50 pelaajassa. Samat toimihenkilöt jatkavat tehtävissään ja seura tukee valmennustoimintaa Max Ronimuksen johdolla. Joukkueeseen mahtuu vielä uusia pelaajia, tervetuloa!