Ajankohtaista

Arja Muhonen valittiin joukkueen uudeksi joukkueenjohtajaksi

Julkaistu: 15.08.2017 12:48

Joukkueen vanhempaintapaaminen pidettiin Ilomäentien kentällä keskiviikkona 9.8. harjoitusten aikaan. Joukkueenjohtajaksi valitiin Arja Muhonen, Maxim Muhosen äiti. Lämmin kiitos Arjalle joukkueen tärkeää rooliin mukaan lähtemisestä.

Max kertoi tapaamisessa lyhyesti kuulumisia kentältä. Viime vuoden loppupuolella valmennuskooordinaattorin tehtäviin siirtynyt Max teki alkuun havaintoja joukkueesta sekä pelaajien kehityksen osalta että valmennuksen osalta. Tämä vuosi on menty enemmän hänen ajatusten ja mallien mukaan. Säännöllisiä valmentajatapaamisia on pidetty, jossa on käyty läpi pelaajien kehityksen vaiheita ja miten mitäkin asiaa voidaan harjoitella. Valmentajatilanne joukkueessa on kohtuullisen hyvä. Innostuneita valmentajia joukkueessa on kivasti. Enemmänkin aina voisi olla eli jos kiinnostusta kentällä toimimiseen löytyy, niin rohkeasti mukaan.

Lisää huoltajia otetaan erittäin mielellään mukaan rinkiin. Pelaajia ja peliryhmiä on paljon ja on ajatuksena ettei huoltajavuoroja tule liian usein kenellekään. Pätevyydestä: tässä vaiheessa riittää kun osaa sitoa kengännauhoja, puhaltaa pipejä ja soittaa tarvittaessa apua, jos jotain suurempaa vahinkoa sattuu. Rohkeasti mukaan myös tähän.

LPS 09 joukkue osallistuu seuran taitokisoihin ensimmäistä kertaa tulevana syksynä. Taitokilpailut pidetään Pallomyllyssä lauantaina 7.10. Tästä tarkemmin tietoa tulossa myöhemmin.

Ylipäätään puhuimme että joukkueessa on paljon innostuneita lapsia ja lähdimme hyvillä mielin kotiin.


 

Yhteistyössä