LPS-09

Joukkueva suurempana>>>

Joukkue aloitti toimintansa elokuussa 2014. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä noin 50 reipasta poikaa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jarmo Kutilainen kahdeksan muun valmentajan avustamana.

Harjoitteluajat kaudella 2019: torstai klo 17.45-19.15 ja perjantai klo 16.45-18.15 Hertta Areenalla.

Haluatko liittyä joukkueeseen?
Harjoittelemme ja pelaamme useassa eritasoisessa ryhmässä. Ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa, ole yhteydessä joko joukkueenjohtajaan joukkueenjohtaja09(a)gmail.com tai vastuuvalmentajaan jarmokutilainen(a)hotmail.com.

Mukaan harjoituksiin tarvitaan ulos säänmukaiset vaatteet, sisälle shortsit ja T-paita, säärisuojat ja jalkaan jalkapallokengät. Mukaan myös oma pallo (koko 4) ja vedellä täytetty juomapullo.

Jalkapallo seurajoukkueessa uusi juttu tai toisen harrastukseksen rinnalla?
Kannattaa tutustua LPS:n EasyFutis toimintaan. EasyFutis-toiminta antaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa toisen harrastuksen rinnalla ja pienemmällä sitoutumisella tai tähdätä Laajasalon palloseuran ikäluokkajoukkueisiin siirtymiseen. Lue lisää linkki: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/LPS_EasyFutis

Harjoittelupaikkojen osoitteet:

Hertta Areena, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki