LPS-09

Joukkueva suurempana>>>

Joukkue aloitti toimintansa elokuussa 2014. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä noin 50 reipasta poikaa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jarmo Kutilainen kahdeksan muun valmentajan avustamana.

Harjoitteluajat kaudella 2019: torstai klo 17.45-19.15 ja perjantai klo 16.45-18.15 Hertta Areenalla.

Haluatko liittyä joukkueeseen?
Harjoittelemme ja pelaamme useassa eritasoisessa ryhmässä. Ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa, ole yhteydessä vastuuvalmentajaan jarmokutilainen(a)hotmail.com.

Mukaan harjoituksiin tarvitaan ulos säänmukaiset vaatteet, sisälle shortsit ja T-paita, säärisuojat ja jalkaan jalkapallokengät. Mukaan myös oma pallo (koko 4) ja vedellä täytetty juomapullo.

Jalkapallo seurajoukkueessa uusi juttu tai toisen harrastukseksen rinnalla?
Kannattaa tutustua LPS:n EasyFutis toimintaan. EasyFutis-toiminta antaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa toisen harrastuksen rinnalla ja pienemmällä sitoutumisella tai tähdätä Laajasalon palloseuran ikäluokkajoukkueisiin siirtymiseen. Lue lisää linkki: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/LPS_EasyFutis

Harjoittelupaikkojen osoitteet:

Hertta Areena, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki