LPS-09

Joukkueva suurempana>>>

Joukkue aloitti toimintansa elokuussa 2014. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä noin 50 reipasta poikaa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jarmo Kutilainen kahdeksan muun valmentajan avustamana. Seuran puolesta valmennusta tukee valmennuskoordinaattori Max Ronimus.

Harjoitteluajat tiistaisin klo 18.45-20.00 Hertta Areena (talvitauko 15.3. saakka), keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Laajasalon peruskoulun Ylätalon sali (25.4. saakka), perjantaisin klo 18.45-20.00 Ilomäen kenttä. Tarkista harjoitteluajat ja paikat joukkueen kalenterista.

Haluatko liittyä joukkueeseen?
Harjoittelemme ja pelaamme useassa eri ryhmässä, joten joukkueeseen ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin pidempäänkin jalkapalloa pelanneet. Ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa, ole yhteydessä joko joukkueenjohtajaan joukkueenjohtaja09(a)gmail.com tai vastuuvalmentajaan jarmokutilainen(a)hotmail.com, 050-5886968.

Mukaan harjoituksiin tarvitaan ulos säänmukaiset vaatteet, sisälle shortsit ja T-paita, säärisuojat ja jalkaan jalkapallokengät. Mukaan myös oma pallo (koko 3) ja vedellä täytetty juomapullo.

Harjoittelupaikkojen osoitteet:
Hertta Areena, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki