Ajankohtaista

Peli 21.2.2016

Julkaistu: 17.03.2016 20:14

Nollaseiskojen ensimmäinen 8 vs 8 -peli 21.2.

Käpylän Pallo tuttavallisemmin Käpa (city) oli kutsunut meidät Bolliksen tekonurmelle sunnuntaiaamuna 21.2. pelaamaan 8 vs 8 -pelin heitä vastaan.

Ilmoittautuneita tapahtumaan (pelaajia) oli 12, joista yksi viime hetken sairastuminen ja kaksi peluria jäi pois ilman ilmoitusta. Onneksi saatiin paikalle yhdeksän innostunutta pelaajaa.

Tommi briiffasi pojille ennen peliä, miten kahdeksan vastaan kahdeksan pelissä ryhmitytään ja pidettiin hyvä alkulämmittely. 

Päästiin lumesta putsatulle kentälle ja kun peli alkoi, näytti siltä, että pojat olisivat harjoitelleet ja pelanneet tätä kasipalloa jo vaikka kuinka kauan!

Pelaajat (Aapo, Aaro L., Lenny, Leksa, Paavo, Antti, Jimi, Aarni ja Onni) noudattivat pelisuunnitelmaa loistavasti ja hyvällä asenteella.

Pelattiin 3x15 min ja 1x10 min erät ja taisimme voittaa pelin 8-4. Maalin teossa onnistuivat Aapo 3 maalia, Leo 2, sekä Aarni, Antti, Lenny 1 maali mieheen.

Onnistumisia ja hyviä suorituksia tuli siis kaikille, ja hyvässä joukkueessa myös yksilöt loistavat.

Maalivahteina sekä Aarni että Onni pelasivat mallikkaasti, luminen (liukkaus) alusta ei ainakaan helpottanut torjuntatyöskentelyä. Aarnin avaukset säväyttivät ja Onni teki kyllä varmasti joukkueemme maalivahtien kevyesti TOP3 -all time torjunnan, liimaamalla vasemmasta alakulmasta napakan kudin yhdelle kädellä kopiksi - näyttävää!

Kaikki hyökkääjät onnistuivat maalinteossa. Melkein jokaiseen maaliin löytyi myös hyvä syöttö kanssapelaajalta - kaunista!

Puolustuksessa oli ns. "vihreiden" vakiokalustoa muodossa (Aaro, Lenny, Paavo, Jimi). Puolustus pelasi todella kypsästi (voiko näin kahdeksan vuotiaista sanoa?!) ja peliryhmitys säilyi läpi ottelun. Ilahduttavaa oli se, että pojat Tommin ohjeistuksen mukaisesti tukivat myös hyökkäystä. Keskuspuolustus piti keskustan tukossa ja laitapuolustajat tekivät armottomasti töitä.

Paavolle mainittiin pelin jälkeen hyvästä kommunikoinnista Jimin kanssa, kun kaverit näytivät sopivan ja puhuvan pelin aikana sijoittumisesta ja ohjaavan toisiaan, johon Paavo totesi, että kyllä me puhuttiin kaikesta muustakin J…

Laitapelaajat Aaro ja Lenny tekivät hyviä pallollisia nousuja ja syötötkin kopsahtelivat hyvällä prosentilla omille pelureille 

Yhteenvetona siis, erinomainen ensimmäinen 8 vs 8 -peli joukkueelta ja kaikki pelaajat suorittivat kautta linjan taitotasoonsa nähden huipputasolla.
Vastuuvalmentaja Tommikin myhäili pelin jälkeen ja palkitsi pelaajia parilla Vihreällä kortilla (Aaro L ja Antti) sekä KäPan viirillä Paavon. Tänään viirejä ja kortteja olisi voinut antaa jokaiselle pelurille.   

 

-JS-

 

Yhteistyössä