Tiedote 5 - 2013

Tulevat tapahtumat

Gnistanin turnauksen joukkuejako on tehty, valmentajat lähettivät tänään viestin Nimenhuudosta. Ohessa ajo-ohjeet ja otteluohjelma sekä linkki turnauksen nettisivuille www.wapputurnaus.wordpress.com .

Joukkue kokoontuu kumpanakin päivänä 30 minuuttia ennen ensimmäistä peliä:

- LPS Valkoiset la 4.5.2013 klo 13.30 kentän 3 reunalla

- LPS Vihreät su 5.5.2013 klo 9.00 kentän 2 reunalla.

Peliasu päällä, vesipullo mukana. Sään mukainen pukeutuminen, eli tarpeen vaatiessa on hyvä olla lämmintä mukana, ettei matsien välillä tule kylmä. Namit ja muut herkut nautitaan pelien jälkeen, ei pelien välissä tai aikana.

Onhan huoltajia tulossa peleihin?

Palloliiton Peli-illat

Osallistumme viime vuotiseen tapaan Palloliiton Peli-iltoihin, jotka on nyt laitettu Nimenhuutoon.

Harjoitusmatsi FC Futura 25.5.2013

Omalla lauantain pelivuorollamme pelaamme 25.5.2013 harjoitusmatsin FC Futuraa vastaan. Osa treenaa, osa pelaa.

Joukkueen säännöt

Kerratkaa lasten kanssa ennen viikonloppua joukkueen omat säännöt. Liitän ne tähän oheen ja ne löytyvät myös seuran sivuilta / oman joukkueemme sivuilta linkistä http://www.laajasalonpalloseura.fi/?id=1256683591.

Pyydän, että erityisesti huomioitte kohdan 2. Kannustan joukkuekavereitani ja olen hyvä kaveri kaikille, sekä kohdan 3. Kohtelen reilusti omien joukkuekaverien lisäksi myös vastustajia. Pojat ovat välillä varsin rajuja kommenteissaan harjoituksissakin, joten tästä on tarpeen aina silloin tällöin jutella ja muistuttaa. Kenenkään mieltä ei pahoiteta nälvimällä tai muuten ikävästi kommentoimalla.

LPS edustusjoukkueen matsi 2.6.2013

Kannustetaan LPS:n edustusjoukkue voittoon kotiottelussa 2.6.2013 klo 18.30 Gnistania vastaan! Pojat pääsevät peliin ilmaisiksi seuran peli- tai verryttelyasussa. Aikuisten lippu maksaa 7 euroa, 7-16-vuotiaat 3 euroa ja alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaisiksi. Kaikki mukaan!

Peli-iloa viikonloppuun niin Nollavitosille kuin kannustusjoukoillekin!

Eeva-Riitta