Tiedote 4 - 2013

Kesän vuorot

Kevään ja kesän vuorot on päivitetty Nimenhuutoon. Joukkue harjoittelee

- maanantaisin Köökarinkentällä klo 18.00 – 19.00, ajanjaksolla 6.5. – 30.9.2013
- tiistaisin Nappulanurmella klo 19.00 – 20.00, ajanjaksolla 21.5. – 10.9.2013 ja
- keskiviikkoisin Ilomäen tekiksellä klo 17.00 – 18.00 lokakuun loppuun asti (tähän ei muutosta).

Nappulanurmi on Laajasalon liikuntapuistossa nurmikentän takaosassa. Kesän hiekkakenttä- ja nurmivuorot ovat maksuttomia, Ilomäki toki maksaa. Vuoroihin saattaa tulla vielä hienosäätöä vapun, juhannuksen yms. osalta, joten seuratkaa huolella Nimenhuutoa.

Kausimaksun 3. osa

Tänään lähti ensimmäiset laskut Neptonista. Kuten huomasitte, jouduimme korottamaan kausimaksun kolmatta erää sen vuoksi, että mm. seuran jäsenmaksua korotettiin 25 eurosta 60 euroon. Lisäksi lauantainen pelikonsernivuoro on tuonut joukkueelle lisäkuluja, joita ei huomioitu syksyisessä talousarviossa. Pidämme kukkaron nyörit tiukalla, mutta on mahdollista, että joudumme keräämään kesän jälkeen pienen ylimääräisen maksun.

Nimenhuudosta

On tärkeää, että merkkaatte joka ikiseen tapahtumaan IN tai OUT harjoitus- ja pelitapahtumien onnistumisen kannalta. On niin ikään ensiarvoisen tärkeää, että ilmoittautuminen (myös poissaolot) on hoidettu niin hyvissä ajoin kuin mahdollista. Peleihin osallistujat valitaan IN-ilmoittautuneiden ryhmästä.

Varmista myös, että olet vahvistanut kännykkänumerosi – näin saat kiireiset viestit tekstarina.

Tulevia tapahtumia

KäPan kevätturnaus 20. – 21.4.2013 Kumpulassa

- otteluohjelma http://www.kumpulanlaakso.fi/kevatturnaus_20-21.4.2013.html
- LPS Vihreät pelaa lohkossa F
- LPS Valkoiset pelaa lohkossa J
- lauantain pelit klo 08.00 - 10.00 ja 12.00 - 14.00
- sunnuntai pelit klo 10.00 – 12.00
- pelipaikkana Kumpulan KäPa –keskus, www.kumpulanlaakso.fi
- yhteensä 6 peliä kahden päivänä aikana; 3 peliä per päivä (pelit kahden tunnin sisällä).

Tarkemmat speksit joukkuejaosta, pelaajista sekä tapaamispaikasta ja -ajoista viimeistään torstaina 18.4.2013. Varautukaa olemaan paikalla vähintään 30 min ennen ensimmäistä peliä!

Gnistanin Wapputurnaus 4. – 5.5.2013

– aikataulua ei ole vielä tullut.

Sponssi

Meillä on sponsori! OutsourceIT sponsoroi joukkuettamme laittamalla kausijulkaisuun ilmoituksen sekä ostamalla mainostilaa ensi syksynä / talvena uusittavista pelipaidoista. Löytyisikö lisää tällaisia hyväntekijöitä?

Joukkueen tiedotus

Jatkan edelleen sähköpostien lähettämistä, ja lisään vähitellen tiedotusta myös tänne.

Terveisin
Eeva-Riitta