Tiedote 3 - 2013

Muutama sana tulevasta, kevät ja kesä lähenee – vaikka ei sitä heti uskoisikaan, kun pihalle katsoo.

Nimenhuuto

On äärimmäisen tärkeää, että merkkaatte joka ikiseen tapahtumaan IN tai OUT. Tässä on ollut ilmassa pientä lipsumista, joten palataanpas takaisin ruotuun. Jojo tuntee tässä kohtaa piston myös omassa sydämessään...

Tulevia tapahtumia

Lauantaina 6.4.2013

- pelataan jälleen TiPS’iä vastaan Ilomäen tekiksellä klo 14.00 alkaen.

KäPan kevätturnaus 20. – 21.4.2013 Kumpulassa

- otteluohjelma http://www.kumpulanlaakso.fi/kevatturnaus_20-21.4.2013.html

- LPS Vihreät pelaa lohkossa F

- LPS Valkoiset pelaa lohkossa J

- Yhteensä 6 peliä kahden päivänä aikana; 3 peliä per päivä (pelit kahden tunnin sisällä).

Gnistanin Wapputurnaus 4. – 5.5.2013

– aikataulua ei ole vielä tullut.

Helsinki Cup 8.- 13.7.2013

Meillä näyttää olevan pari joukkueellista poikia mukana, mahtava juttu! Vielä ehtii mukaan, vaikka viimeinen SITOVA ilmoittautumispäivä oli 15.3.2013.

Maaliskuisesta Joukkuekuvauksesta

Lämmin kiitos kaikille! Aikataulut pitivät niin hyvin, että olimme jopa etuajassa suurimman osan aikaa. Hieno kuva tulossa, laitan sen heti teille, kun saan vihreää valoa seuralta.

Nepton–jäsentietojärjestelmä

LPS on ottanut talvella käyttöön Nepton-jäsentietojärjestelmän. Mm. joukkueiden ja seuran laskutus ryhdytään hoitamaan tätä kautta, seura voi lähettää massapostituksia jne. Tämä helpottaa suuresti rahastonhoitajien työtä, joten upeaa, että seura kehittää toimintaansa tälläkin saralla.

Seuratuotteita

Huoltaja Nina tuo huhtikuun alussa sunnuntain treeneihin mallikappaleet LPS:n t-paidoista, lippiksista yms. seuratuotteista. Lippikset kesäksi! Nina ilmoittaa tarkan päivämäärän sähköpostilla.

Treenivuorot

Nyt pääsiäissunnuntaina EI ole treenejä, koulu on kiinni. Ylätalon vuoro on käytössämme 21.4.2013 saakka, sen jälkeen harjoitukset ovat ulkona. Uusia vuoroja ei ole vielä tiedossa. Ilomäen tekiksen keskiviikon vuoro on meidän lokakuun loppuun asti.

Tässä viimeisimmät ja kiireisimmät – ottakaahan hihasta kiinni, kun nähdään kentällä.

Terveisin
Eeva-Riitta