Tiedote 2 - 2013

Iltaa kaikki!

Hiihtoloma on takana, kohti kevättä mennään ja lujaa. Tulossa parit turnaukset, kuten muistatte, sitä ennen pyritään saamaan pojille muutama harjoitusmatsi. Lisäksi Leena on jo ilmoittanut meidän kesän kohokohtaan – Helsinki Cup 2013:een! Onhan se kaikilla kalentereissa? Tärkeä viikko on 8.- 13.7.2013.

Joukkuekuvaus la 2.3.2013 klo 15.45 Laajasalon ala-asteella

Meidän vuoromme on klo 16.00 – 16.20, joten me tapaamme paikalla klo 15.45. Ole ajoissa – aikataulu on tiukka eikä kestä myöhästelyä.

Kuvausasu: vihreä pitkähihainen pelipaita, mustat pelishortsit ja vihreät pelisukat. Maalivahdeille maalivahtipaidat ja -housut. Toimihenkilöillä asuna tuulipuku tai muu seuran edustusasu. Jos omaa seuran asua ei löydy, seurasihteeri on lupautunut tuomaan paikalle seuran asuja lainaan. Valmennus / huolto - - Ilmoita ASAP, jos tarvitset hupparia tms. asustetta lainaan – ilmoitan Mialle.

Otamme pojista myös yksittäiskuvat joukkuekuvan oton jälkeen.

Sähköposti asiasta on lähetetty kaikille 14.1.2013. Tapahtuma on myös Nimenhuudossa – käykää merkkaamassa pojat IN!

Nähdään lauantaina,
Eeva-Riitta