Tiedote 1 - 2013

Tulevat tapahtumat

Luistellaan 2.2.2013

Joukkueen Luistelutapahtuma on la 2.2.2013 klo 14.00 – 15.30 Köökarinkentällä. Kaikki halukkaat voivat ottaa mailansa mukaan. Ottakaa mukaan myös oma muki, tuomme lämmintä mehua. Vanhemmatkin voivat tietenkin luistella.

Futsal 9.2.2013?

Lauantaina 9.2.2013 on mahdollisesti taas Futsalia – odottelemme vahvistusta Palloliitolta. Matsit tulevat heti Nimenhuutoon, jos pääsemme mukaan.

Joukkuekuvaus la 2.3.2013 klo 16.00 – 16.20; paikalle 15.45 (Laajasalon ala-aste)

Seura on järjestänyt juniorijoukkueiden yhteisen valokuvauksen lauantaina 2.3.2013 Laajasalon ala-asteen salissa. Meidän vuoromme on klo 16.00 – 16.20, joten me tapaamme paikalla klo 15.45. Ole ajoissa – aikataulu on tiukka eikä kestä myöhästelyä.

Kuvausasu: vihreä pitkähihainen pelipaita, mustat pelishortsit ja vihreät pelisukat. Maalivahdeille maalivahtipaidat ja -housut. Toimihenkilöillä asuna tuulipuku tai muu seuran edustusasu. Jos omaa seuran asua ei löydy, seurasihteeri on lupautunut tuomaan paikalle seuran asuja lainaan.

Otamme pojista myös yksittäiskuvat joukkuekuvan oton jälkeen.

Sähköposti asiasta on lähetetty kaikille 14.1.2013.

Kevään 2013 turnukset

Olemme ilmoittautuneet keväällä kahteen turnaukseen:

- KäPan kevätturnaukseen 20. – 21.42013 Kumpulan ja Käpylän tekonurtseilla

- Gnistanin Wapputurnaus 4.-5.5.2013 Oulunkylän Fair Pay Areenalla (http://www.fair-pay-areena.com/).

Nimenhuuto on ajantasalla, ja lähempänä tulee lisätietoa turnauksista.

Nimenhuudon viestit tekstareilla

Olemme hankkineet Nimenhuudon Pro-paketin valmennuksen ja Jojojen käyttöön. Näin pystymme esim. harjoitusten muutoksista tai peruutuksista ilmoittamaan kaikille, joiden numerot ovat Nimenhuudossa, tekstiviestitse. Tarkistakaa ja päivittäkää ystävällisesti yhteystietonne Nimenhuutoon.

Hiihtoloma lähenee

Hiihtolomalla pidetään taukoa treeneistä, kummankin sunnuntain treenit on peruttu (koulut ovat kiinni). Lauantaina 16.2.2013 on vielä harjoitusmatsi, keskiviikkona 20.2.2013 halukkaat voivat mennä tekikselle höntsäämään.

Pelipaidoista

Aiemmista aikeista huolimatta emme sittenkään vielä hanki uusia pelipaitoja. Seuraavat koot ovat hurjan isoja – testasin kokoja tammikuun alun treeneissä muutamalla pelaajalla. Palataan tähän myöhemmin.

Olen tekemässä tilausta Stadiumiin ensi viikon aikana, joten jos joku haluaa tilata tuotteita joukkueen logolla omalla kustannuksella, nyt se onnistuu. Ilmoita minulle keskiviikkoon 30.1.2013 mennessä mitä tilaat mahdollisimman tarkasti (tuotenumero, koko jne.).

Voin toimittaa pelipaitoja, joista seuran logo on kulunut pois, fiksattavaksi Stadiumiin. Tuo pelipaita harjoituksiin 13.2.2013 tai 16.2.2013.

Terveisin
Eeva-Riitta