Info


Turnausinfo >

LPS P05 turnaus Pallomyllyssä 26.10.2014

Turnausalue

Ottelut pelataan Myllypuron Pallomyllyssä (Pikajuoksijankuja 9, 00920 Helsinki). Turnausalueella on turnaustoimisto, kahvio, grilli, arpajaiset ja pallotutka avoinna turnauksen ajan. Vain käteinen raha käy maksuvälineenä, lähin automaatti on Myllypuron ostoskeskuksessa muutaman sadan metrin päässä. Pallomyllyn pukuhuoneet ja WC:t ovat joukkueiden yhteiskäytössä. Pukuhuoneita ei lukita eikä LPS vastaa pukuhuoneisiin tai Pallomyllyyn jätetyistä / unohtuneista varusteista tai omaisuudesta. 

Jokainen joukkue vastaa itse pelaajiensa ensiavusta.

Pelitapa ja otteluohjelma
Kilpasarja pelataan 7 vs 7 ja haastesarja 5 vs 5 otteluina. Jokainen joukkue pelaa neljä ottelua.

Peliaika on 2x15 min. Otteluohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse ja julkaistaan turnauksen nettisivuilla. Tulokset päivitetään turnausalueen ilmoitustaululle ja turnauksen nettisivuille turnauksen kuluessa.

Pelaajaluettelo
Kaikkien joukkueiden pelaajaluettelot tulee lähettää sähköpostitse järjestäjälle osoitteeseen lps2005turnaus@gmail.com  viimeistään 23.10.2014. 

Ilmoittautuminen
Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistoon viimeistään puoli tuntia ennen joukkueen ensimmäistä peliä.  Joukkueenjohtaja / peliryhmän edustaja saa diplomit ja mitalit turnaustoimistosta ennen viimeistä peliä.

Turnaustoimisto Eeva-Riitta Leino p. 040 538 6772. 

Palkinnot 
Kaikki pelaajat palkitaan osallistumismitalilla ja turnausdiplomilla. Mitaleita varataan haastesarjan joukkueille 9 kpl per ryhmä ja kilpasarjan joukkueille 13 kpl per  ryhmä.  Joukkueet palkitaan heti viimeisen ottelun päätyttyä  turnaustoimiston läheisyydessä. 

Jokaisesta joukkueesta palkitaan turnauksen Stadium Tsemppari -pelaaja, jonka joukkue valitsee itse. Stadium Tsemppari -pelaaja on ilmoitettava turnaustoimistoon ennen viimeisen pelin alkua. 

Pelinohjaajat jakavat vihreän kortin jokaisessa ottelussa. Vihreän kortin saanut pelaaja saa pienen yllätyksen kahviosta Vihreän kortin esittämällä.


Ajo-ohjeet, pysäköinti, julkiset kulkuyhteydet
Turnauspaikka sijaitsee Myllypurossa Itä-Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä parin sadan metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Suosittelemme kimppakyytejä, parkkipaikkoja on rajoitetusti.

Muuta
Yleisö voi seurata pelejä pelikenttien laidoilta. Joukkueiden vaihtoalueet on rauhoitettu pelaajille, valmentajille ja huoltajille. Tupakointi on kielletty Pallomyllyssä ja ulko-oven sekä grillialueen läheisyydessä.  


TURNAUKSEN PELISÄÄNNÖT

Peliaika on 2 x 15 minuuttia. Joukkueen on oltava valmiina peliasuissa 5 min ennen ottelun alkua. Pelit alkavat ja päättyvät otteluohjelman mukaisesti eikä jatkoaikoja pelata. Turnauksessa pelataan SPL:n Kaikki Pelaa  -säännöillä. 

Kotijoukkue
Otteluohjelmassa on mainittu koti- ja vierasjoukkueet.  Jos molemmilla joukkueilla on samanväriset pelipaidat, vierasjoukkue pukee ylleen vieraspelipaidan/ liivit. Jokaisella joukkueella tulee olla omat vieraspelipaidat/ liivit mukanaan.

Vaihdot, maalipotku/-heitto, kulmapotku, lisäpelaaja
Vaihdot tehdään läheltä keskirajaa, ne ovat edestakaiset ja lentävät. Vaihtoja saa tehdä ottelun aikana rajoituksetta. Maalivahti avaa pelin heitolla tai potkulla. Maalipotku/-heitto ja käsistä potku annetaan mistä tahansa osasta maalialueen sisältä. Kulmapotkut annetaan suorina eli kulmapotkusta suoraan tehdyt maalit hyväksytään. Käytämme turnauksessa sivurajaheittoa.  Joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, jos vastustaja johtaa vähintään viidellä maalilla. 

Pelinohjaajat
Turnauksen erotuomarin tehtäviä hoitavat nuoret pelinohjaajat. Pelinohjaajien työrauhan takaamiseksi edellytämme reilua kannustusta vaihtopenkiltä ja katsomosta. Sopimatonta huutelua tai käytöstä vastustajaa tai pelinohjaajaa kohtaan ei suvaita.

Varoitukset
Jos pelaaja tekee törkeän rikkeen tai käyttäytyy muutoin asiattomasti, pelinohjaaja puhuttelee pelaajaa. Jos puhuteltu pelaaja jatkaa sopimatonta käyttäytymistä, voi pelinohjaaja poistaa pelaajan kentältä. Joukkue voi ottaa uuden pelaajan poistetun tilalle.

TERVETULOA PALLOMYLLYYN!

Yhteistyössä