LPS P05 Toimintasuunnitelma

LPS 05 Toimintasuunnitelma kaudelle 2017

1. 1.      Joukkueen kokoonpano

LPS 05 –joukkue koostuu 41 jalkapalloa harrastavasta vuonna 2005 syntyneestä pojasta. Joukkueessa on kauden alkaessa yksi vastuuvalmentaja, neljä apuvalmentajaa, viisi huoltajaa, kaksi joukkueenjohtajaa ja rahastonhoitaja.

Joukkueen toimihenkilöt kauden alkaessa ovat:

Vastuuvalmentaja                         Pertti Grönberg

Avustavat valmentajat                  Jukka Vänskä, Tuomas Kettunen, Hannu Ahtinen, Sami Kulmala

Joukkueenjohtajat                        Petra Tallberg

Rahastonhoitaja                            Leena Oiva

Huoltajat                                      Kati Uusi-Rauva,Kimmo Keski-Koukkari, Timo Willberg, Tapio Rantanen sekä Johanna Soini

1. 2.      Kauden tavoitteet

Kauden aikana pelaajat käyttäytyvät harjoituksissa ja peleissä asiallisesti ja toisiaan kunnioittavasti. Jos kiusaamista tai muuta epäasiallista käyttäytymistä havaitaan tai siitä kuullaan, siihen puututaan välittömästi.

Joukkueen yhteiset pelisäännöt (liitteenä sekä seuran nettisivuilla) mahdollistavat hyvän ja motivoivan ilmapiirin joukkueen toiminnalle.

Joukkueen toimihenkilöillä on mahdollisuus hakeutua seuran ja liiton järjestämiin koulutuksiin. Kauden aikana aktivoidaan vanhempia enemmän mukaan toimintaan mm. varainkeruulla ulkomaan turnausta silmällä pitäen ja hankkimalla mahdollisia sponsoreita.

Joukkueen toimihenkilöiden välisiä palavereja pidetään sopivin väliajoin joukkueenjohtajan johdolla. Joukkueen asioista tiedotetaan avoimesti pelaajien vanhemmille sähköpostitse, Nimenhuudon ja seuran sivujen välityksellä.

1. 3.      Joukkueen harjoitus- ja pelitapahtumat

P05 joukkue kuuluu kaudella 2017 LPS Junioriakatemian ikäluokkiin.

Joukkueharjoittelu on suunniteltu Ekkono-metodin mukaisesti. Pelien kautta oppiminen on keskiössä, unohtamatta kuitenkaan teknistä harjoittelua ja motoristen taitojen merkitystä urheilijan kehittämisessä.

Joukkue harjoittelee ja pelaa tulevalla kaudella 3-5 kertaa viikossa valmentajien laatiman kausisuunnitelman mukaisesti. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu pääosin tasojen mukaisissa pienryhmissä. Osa harjoittelusta ja pelaamisesta toteutetaan yhdessä P06 pelaajien kanssa seuran Junioriakatemian suunnitelman mukaisesti.

Harjoittelussa keskitymme yksilön taktisiin perusteisiin ja motorististen taitojen kehittämiseen. Pelit ovat yksittäisiä harjoitustapahtumia, joissa tavoitteena on opittujen asioiden tarkkailu kilpailutilanteessa.

Kevätkaudella osallistumme yhteen lähiturnaukseen ja syksyllä yhteen lähiturnaukseen. Kauden päätapahtuma on Särkänniemi Cup, ja sen jälkeen heinäkuussa osallistumme vielä Hesa Cupiin. EloCup 2017 järjestetään jälleen elokuussa yhdessä 06 ja 07–ikäluokkien kanssa.

Kauden aikana pelaamme vanhemmat vastaan pojat -otteluita sekä vietämme joukkueen yhteisiä kauden päättäjäisiä.