LPS P05 Toimintasuunnitelma

LPS 05 Toimintasuunnitelma kaudelle 2018

1. Joukkueen kokoonpano

LPS 05 –joukkue koostuu 30 jalkapalloa harrastavasta vuonna 2005 syntyneestä pojasta. Joukkueessa on kauden alkaessa yksi vastuuvalmentaja, neljä apuvalmentajaa, neljä huoltajaa, joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja.

Joukkueen toimihenkilöt kauden alkaessa ovat:

Vastuuvalmentaja                         Samu Pakarinen ja Nestori Lautanala

Avustavat valmentajat                  Jukka Vänskä, Tuomas Kettunen, Hannu Ahtinen, Sami Kulmala

Joukkueenjohtaja                         Petra Tallberg

Rahastonhoitaja                            Leena Oiva

Huoltajat                                      Timo Willberg, Tapio Rantanen, Johanna Soini ja Tommi Karusuo

1. Kauden tavoitteet

Kauden aikana pelaajat käyttäytyvät harjoituksissa, turnausmatkoilla ja peleissä asiallisesti ja toisiaan kunnioittavasti. Jos kiusaamista tai muuta epäasiallista käyttäytymistä havaitaan tai siitä kuullaan, siihen puututaan välittömästi.  Joukkueen yhteiset pelisäännöt (liitteenä sekä seuran nettisivuilla) mahdollistavat hyvän ja motivoivan ilmapiirin joukkueen toiminnalle.

Joukkueen toimihenkilöillä on mahdollisuus hakeutua seuran ja liiton järjestämiin koulutuksiin. Joukkueen toimihenkilöiden välisiä palavereja pidetään sopivin väliajoin joukkueenjohtajan johdolla. Joukkueen asioista tiedotetaan avoimesti pelaajien vanhemmille sähköpostitse, nimenhuudon ja seuran sivujen välityksellä.

1. Joukkueen harjoitus- ja pelitapahtumat

P05 joukkue siirtyy kaudella 2018 LPS:n pelaajapolulla C-D-juniorivaiheeseen. Joukkue jakautuu tulevalla kaudella kahteen peli- ja harjoitusryhmään (tavoite ja haaste), mutta yhteystyö ryhmien välillä jatkuu tiiviinä. Yhteistyö 2004 ja 2003 syntyneiden joukkueiden kanssa tiivistetään.

Joukkue harjoittelee tulevalla kaudella 3 (haaste) tai 4 (tavoite) kertaa viikossa valmentajien laatiman kausisuunnitelman mukaisesti. Osa harjoittelusta ja pelaamisesta toteutetaan yhdessä P04 ja P03 pelaajien kanssa.

Talvikaudella osallistumme talvisarjoihin ja kesäkaudella Helsingin ja Uudenmaan piirin sarjoihin kahdella peliryhmällä. Osallistumme vähintän yhteen lähialueturnaukseen keväällä ja syksyllä sekä yhteen viikonlopputurnaukseen tai leiriin Suomessa.  Yhteen pitempään turnaus- tai leirimatkaan varaudutaan.

Kauden päättäjäiset vietetään marraskuussa.