Tiedote maaliskuu 17

Peippo bongattu!

Kesä on tulossa. Kesä tuo, paitsi tirppoja, runsaasti jalkapalloa: tietoisku on jälleen paikalla. Lukekaa huolella! Ensinnäkin,

ILMOITTAUTUKAA KESÄN TURNAUKSIIN NYT HETI EILEN (viimeistään 31.3) JOS HALUATTE MUKAAN! Tällä hetkellä sekä Särkänniemi että Hesa Cup:iin on vaan 20 ilmoittautunutta ja edelleen 16 jotka eivät ole IN eikä OUT.

Sitten:

1)     Suurin osa piirisarjan peleistä on nyt lisätty nimenhuutoon (osa valkoisten peleistä ollaan siirtämässä ja ne puuttuvat siksi vielä): pieniä muutoksia voi vielä tulla muihinkin peleihin. Tutustukaa ohjelmaan nimenhuudossa tai piirin sivuilla https://www.palloliitto.fi/helsinki/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat

2005 syntyneet ovat P12, mustat P12 Alue, vihreät P12 Kakkonen, valkoiset P12 Vitonen.

2)     PIIRISARJA- JA MUIDEN OTTELUIDEN ILMOITTAUTUMISKÄYTÄNTÖJEN KERTAUS:

1. Valmennus päättää, kuka pelaa missäkin piirisarjaottelussa: nimenhuudon kautta lähtee ilmoitus kokoonpanosta viimeistään pari päivää ennen peliä.  Peleihin ei siis ole pakko ilmoittautua itse IN, mutta sen sijaan on suotavaa laittaa itsensä OUT jos tietää, ettei pääse (kts alla)!
  2. MUISTAKAA katsoa, onko lapsenne valittu peliin ja ilmoittaa mahdollisimman pikaisesti jos hän ei pääsekään!!! Tämä on ERITTÄIN tärkeää jotta valmennuksella on aikaa löytää korvaavia pelaajia! Viime hetken sairastumisista ilmoitus tekstiviestillä tms. peluuttavalle valmentajalle. Tsemppiä tähän nyt! Osaatte kyllä! Tämä on joukkuelaji: ei ole hauskaa kenelläkään – pelaajilla, valmentajalla, vastustajalla - jos ottelupaikalle ilmestyy vaan kuusi pelaajaa. Vastatkaa myös kyytipyyntöihin, please, ja uskaltakaa pyytää kyytejä! On todella surullista jos lapselta jää ottelu väliin koska hän ei pääse paikalle.

3)     TURNAUKSIIN JA MUIHIN TAPAHTUMIIN ilmoittaudutaan kuitenkin edelleen, vihollisten hämäämiseksi, itse IN/OUT mahdollisimman ajoissa. Tämä koskee tällä hetkellä seuraavia suuria urheilujuhlia:

1)     Helsinki Open 22-23.4 (mustat ja vihreät joukkueet, valkoisetkin voivat ilmoittautua)

2)     Minileiri Hertalla 5-7.5 (kaikki)

3)     Särkänniemi Cup 30.6-2.7 (kaikki!!!)

4)     Helsinki Cup 10.-14.7 (kaikki !!!)

5)     OMA Elocup 19-20.8 (kaikki ja myös vanhemmat, kummit, kaimat ja naapurit!)

6)     HJK Eastin turnaus 26-27.8 (vihreät ja valkoiset)

Tulossa on myös LPS:n valmentajapäivän esimerkkipeli la 1.4. (ilmoittautuneita riittävästi), talvisarjojen viimeiset pelit 1-2.4. (valmennus ilmoittaa kokoonpanot) sekä toinen SHA-leiri 28-29.4 (pe-la, valmennus valitsee  lähtijät; muistakaa kuitenkin yllä kerrattu OUT-ilmoittautumisesta!).

Särkänniemi Cup:iin mennään tilausbussilla ja joukkueille on koulumajoitus; pakettiin kuuluu Särkänniemen huvipuistossa vietettävä iltapäivä. Reissun hinta tulee olemaan NOIN 150 e/hlö (mutta tämä on arvio, ei lupaus). Kunhan kaikki ILMOITTAUTUVAT IN/OUT selviää, mahtuuko myös vanhempia bussiin ja kouluun sekä tarkempi hinta. Joukkue käyttää puolet viime vuoden Elocupin tuotosta tähän turnaukseen. Helsinki Cupin hinta per pelaaja on noin 30 e.

4)     Erääntyneitä laskuja on edelleen maksamatta 25 kpl. TARKISTAKAA, oletteko omanne hoitaneet! Ensi kuun alusta alkaen otan henkilökohtaisesti yhteyttä.

5)     Elocupiin kaivataan edelleen m.m. sponsoreita sekä arpajaisvastaavaa! Suunnittelu kiihtyy huhti-toukokuussa, jolloin tästä enemmän. Ilouutisena kerrottakoon, että 05-harrastesarjassa on enää yksi vapaa paikka! Kilpasarjaan mahtuu vielä viisi joukkuetta.

6)     LPS:n kotisivut uudistuvat huhtikuun alussa, ja uusille sivuille tulee myös intranet joukkueelle. Tulette saamaan tähän tunnukset ehkä jo ensi viikon aikana (älkää pelästykö; toistaiseksi ei tarvitse tehdä mitään.). Käytämme edelleen nimenhuutoa ilmoittautumiskanavana: tulevaisuudessa siirrymme mahdollisesti seuran kalenterin tarjoamaan vastaavaan systeemiin. Tästä tiedotetaan erikseen.

7)     Jos peli- tai harjoitustapahtuman aikana sattuu vahinko ja haluatte hyödyntää pelipassin yhteydessä hankittu vakuutus, ohjeet löytyvät sivulta:

Huomatkaa, että on käytävä lääkärissä kahden viikon kuluessa vahingosta.

Tämä teksti tulee myös nimenhuutoon ja sähköpostitse. Jos on epäselvää, kysykää!

T.

Petra (040 7589399)