Laajasalon Palloseuraan muodostetaan uusi LPS 04/05 -joukkue kaudelle 2019!

Julkaistu: 05.09.2018 10:46

Kaudelle 2019 tällä kaudella yhteisjoukkueen muodostaneiden 2004 ja 2003 syntyneiden pelaajien tiet erkanevat, sillä 2003 syntyneet liittyvät B -junioreihin. Samaan aikaan osa 2005 syntyneistä pelaajista muodostavat YJ -joukkueen Valtin kanssa (KATSO EDELLINEN UUTINEN).  Niille 2004 tai 2005 syntyneille pelaajille, jotka eivät halua liittyä B -junioreihin tai Valtti-LPS -yhteisjoukkueeseen, tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jalkapallon pelaamista uudessa, marraskuussa 2018 perustettavassa LPS 04/05 -joukkueessa.  Uuden joukkueen tarkoituksena on taata kaikille nykyisille pelaajille mahdollisuudet harjoitella ja pelata omalla sitoutumistasollaan ja kohtuullisilla kustannuksilla lähialueella.

LPS 04/05 -joukkueen toiminta rakentuu pelaajille ja perheille tehtävän kyselyn vastausten perusteella. Joukkueen harjoittelu pyritään järjestämään ensisijaisesti Laajasalossa ja joukkue tulee pelaamaan piirisarjassa 2004 syntyneiden ikäluokassa.  Joukkueen valmennuksesta vastaavat tämänhetkisten tietojen mukaan LPS:n valmentajien tiimi (Samu Pakarinen ja Joni Ilvonen) Pertti Grönbergin koordinoimana. Joukkueen jojoina toimivat Tarja Nurminen ja Petra Tallberg.

Kausimaksujen taso pyritään pitämään kohtuullisella tasolla niin, että joukkueessa pelaaminen on todellinen vaihtoehto myös esimerkiksi toisen (pää)lajin harrastajille.

Kauden 2018 syyskausi pelataan loppuun nykyisillä joukkueilla. Yhteisjoukkuetoiminta käynnistyy marraskuun alussa hengennostatustapahtumalla Hertan tekonurmella.  Joukkueen vanhempainkokous pidetään marraskuussa, jolloin sovimme tarkemmin joukkueen käytännön asioista.

Lisätietoa antavat
Petra Tallberg, petra.tallberg(a)elisanet.fi