Pojat 2005 hakee kahta vastuuvalmentajaa kaudelle 2018-2019

Julkaistu: 21.06.2017 15:06

Joukkueen jakaantuessa kaudelle 2018-2019 (LPS:n pelaajapolun mukaisesti) tavoite- ja haasteryhmiin tarvitsemme ryhmille uudet vastuuvalmentajat. Tavoiteryhmä pelaan ensi kaudella Helsingin ykköstasolla tai aluesarjassa ja haasteryhmä harrastetasolla.

2005 syntyneiden poikien joukkue koostuu 35 innokkaasta pelaajasta, jotka ovat saaneet tähän mennessä hyvää, vaativaa ja modernia valmennusta seuramme päätoimisen Pelaajakehitysvalmentajan johdolla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkiotason sekä mahdollisuuden kehittyä valmentajana LPS:n valmennuslinjan mukaisesti Palloliiton ja Ekkono Metodin kursseilla, joita pidämme tärkeinä keinoina seuramme tavoitteellisessa pelaajakehityksessä.  Vastuuvalmentajien tukena toimii kokenut toimihenkilöjoukko (mm. neljä apuvalmentajaa) sekä seuran juniorivalmennuspäällikkö ja muu päätoiminen henkilökunta.

Hakemukseen on sisällytettävä:
- yhteystiedot
- valmentajakoulutus
- valmentajakokemus
- pelaajaura
- palkkiotoive
-vapaamuotoinen kuvaus valmennusfilosofiasta sekä muut olennaiset tiedot

Tiedustelut ja hakemukset:

Juniorivalmennuspäällikkö