Ajankohtaista

Haemme pelaajia P04 joukkueeseen – Tervetuloa avoimiin harjoituksiin!

Julkaistu: 28.07.2017 13:46

Haemme lisää motivoituneita pelaajia sekä tavoite- että haasteryhmiin.

2004 syntyneiden poikien joukkueessa pelaa tällä hetkellä 31 pelaajaa. Joukkue on jaettu tavoite- ja haasteryhmiin. Harjoituksia on sekä yhteisesti että ryhmäkohtaisesti.

Tavoiteryhmä pelaa Helsingin piirin tasolla 1. Tavoiteryhmä harjoittelee keskimäärin 4 kertaa viikossa. Osa tavoiteryhmän harjoituksista on toteutettu yhdessä P03 joukkueen tavoiteryhmän kanssa. Tavoiteryhmän pelaajilta edellytetään joukkuetoiminnan lisäksi myös omalla ajalla harjoittelemista ja panostusta itsensä kehittämiseen.

Haasteryhmä harjoittelee 3 kertaa viikossa ja pelaa tulevalla kaudella Helsingin piirin 4 tasolla. Haasteen pelaajilta vaaditaan sitoutumista joukkueharjoitteluun sekä intoa ja halua oppia.

Harjoittelun ja piirisarjan lisäksi joukkueemme tapahtumiin kuuluu n. 4-5 turnausta, joista yksi suuntautuu ensi kesänä 2018 ulkomaille. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mm. kauden aloitusleiri Eerikkilässä sekä harjoituspelejä.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Nestori Lautanala. Joukkueessamme on useampi apuvalmentaja, kaksi joukkueenjohtajaa, huoltotiimi sekä rahastonhoitaja.

Avoimia harjoituksia tullaan järjestämään lokakuun aikana piirisarjan päätyttyä. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.  

Lisätietoa antaa:

Joukkueenjohtaja Jonna Turunen puh. 050 577 63 29 sposti: lps04.jojo(a)gmail.com

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä