Toimintasuunnitelma 2015 - 2016

Laajasalon Palloseura ry                    

 

LPS 03 – JOUKKUEEN Toimintasuunnitelma VUODELLE 2016

 

 

Joukkueen toimihenkilöt

 

Vastuuvalmentajat: Samu Pakarinen ja Amos Tanttu

Valmentajat: Jari Kaukinen, Atte Kaukinen, Tero Reponen

Huoltajat: Hasse Johansson, Petteri Koskenoja, Jari Välimäki, Nalle Kihlström

Varustevastaava: Hasse Johansson

Joukkueenjohtajat: Samuli Pauloff ja Tero Reponen

Rahastonhoitaja: Pia Kanerva

 

1. KAUDEN TAVOITTEET

 

1.1  Harjoittelu

 

Pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittäminen on kauden tärkein tavoite. Kosketus palloon on kaiken A ja O. Yksilöllisen taitotason seuraamiseksi jokaiselle pelaajalle pidetään kehityskeskustelu, jossa käydään läpi pelaajan vahvuudet, tavoitteet sekä toiveet pelipaikasta. Tavoitteena on jatkaa pelipaikkakohtaista harjoittelua. Kannustamme poikia omatoimiseen harjoitteluun ja tulemme tähän liittyen antamaan kotiläksyjä.

 

Jatkamme harjoittelua tasoryhmittäin. Tavoitteena on eriyttää joukkueen peliryhmien harjoittelua siten, että peliryhmien harjoitukset vastaavat ryhmän pelillisiä taitoja ja tavoitteita. Harjoitustapahtuma koostuu koordinaatio- ja liikkuvuusosasta, taito-osasta ja peliosasta. Harjoituksissa on ns. teemakuukaudet, jolloin keskitytään teeman mukaiseen harjoitteluun. Jalkapallotaitojen lisäksi harjoittelemme ainakin kehonhallintaa, yleisliikkuvuutta ja juoksua.

 

Jatkamme joukkueessamme maalivahtivalmennusta, mahdollisesti yhteistyössä jonkin muun LPS:n joukkueen kanssa. Maalivahtiryhmään valitaan noin neljä pelaajaa.

 

Kehittyneimmille pojille suosittelemme edelleen seuran järjestämää kykykoulua. Siinä pojille tarjoutuu mahdollisuus harjoitella muiden seuran joukkueiden pelaajien kanssa sekä toisten seuran valmentajien ohjauksessa.

 

Osallistumme helmikuussa 2016, yhdessä muiden LPS joukkueiden kanssa, viikonloppuleirille, joka pidetään Eerikkilässä. Leirillä joukkueella on useita harjoituksia sekä luentoja eri teemoista.

 

1.2  Pelit

 

Tavoite on, että kaikki pojat pääsevät pelaamaan kauden aikana kunkin omaan tasoon nähden sopivia pelejä.

 

Osallistumme kahdella joukkueella 10/2015 - 04/2016 KäPa:n ja PK-35:n järjestämään talviliigaan P03 sarjassa. Talviliigajoukkueiden kokoonpanot eivät tule olemaan kiinteitä. Valmentajat nimeävät aina tarkoituksenmukaisen joukkueen. Pelit pelataan yleensä lauantaisin, kaksi peliä per päivä.

 

Vuoden 2016 piirisarjaan osallistutaan 2-3 joukkueella pelaajamäärästä riippuen. Tavoiteryhmässä on kiinteämmät pelipaikat ja formaatiota voidaan muuttaa vastustajan mukaan. Haasteryhmässä peluutusta vaihdellaan enemmän.

 

Vuoden 2016 aikana pyrimme mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumaan n. 8 turnaukseen siten, että turnaukset ajoittuvat seuraavasti:

- 1 turnaus syksyllä 2015

- 1 pääkaupunkiseudun turnaus talvi-kevät

- 3-4 turnaukseen kesällä, joista yksi on Hesa cup

- 1 ulkomaan turnaus kesällä (Ruotsi)

- 2 turnausta syksyllä 2016

Ennen turnauksia pyritään järjestämään kovatasoisia harjoituspelejä.

 

Vuoden 2015 turnaukset: TiPS P03 9v9 halliturnaus 3.1., Vuosaari Open, vihreät 11.4., Vuosaari Open, mustat 12.4., Helsinki Open 25-26.4., Pita turnaus 13-14.6., Aroscup, Ruotsi 24-29.6., Helsinki Cup 5-10.7., Kontu LA Cup 22-23.8., Syysrieha 2015- turnaus 27.9.

 

Turnauksiin osallistutaan tasojoukkueilla. Välttämättä kaikki pojat eivät osallistu kaikkiin turnauksiin. Kausitasolla pyrimme siihen, että kaikille pojille tarjotaan mahdollisuutta suunnilleen yhtä moneen turnaukseen. Osa turnauksista tulee olemaan omakustannusperusteisia eli niihin nimetyiltä pojilta kerätään osallistumismaksu.

 

1.3  Kasvatukselliset

Jatkamme reilun pelin periaatteiden opettelua ja pyrimme luomaan sellaiset olosuhteet, joissa joukkuehengen luominen olisi aina läsnä.

Kiusaamiseen puututaan heti kun sellaista havaitaan tai sellaisesta kuullaan. Pyritään kaikessa toiminnassa siihen, että pojilla on hauskaa niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Innostuksen säilyminen kuningas jalkapalloon halutaan ylläpitää. Sisäharjoituskaudella jatkamme pukukoppietikettiä, joka tarkoittaa sitä, että ennen ja jälkeen harjoituksen pukukoppiin tulevat vain pelaajat ja joukkueen toimihenkilöt.

 

1.4  Joukkueen toiminnan kehittäminen

Koska harjoitus- ja pelikalenteri usein elää, on välttämätöntä, että pelaajien vanhemmat seuraavat aktiivisesti Nimenhuutoa ja joukkueen omia kotisivuja. Nimenhuudon IN / OUT merkinnät ovat valmentajille erittäin tärkeitä. Käytäntönä on, että treenitapahtuman IN/OUT merkinnät on tehtävä viimeistään kolme päivää ennen treenipäivää.

 

2. KEINOT

 

2.1. Harjoitukset ja hengenkohotustapahtumat

 

Joukkue harjoittelee sisä- ja ulkokaudella noin 4 kertaa viikossa valmentajien laatiman valmennussuunnitelman mukaisesti. Mahdollisia lisäharjoitteita (mm. juoksuharjoittelu) pyritään järjestämään sekä keväällä ja syksyllä 2016. Lisäksi joukkueessa jatketaan maalivahtivalmennusta.

 

Hengenkohotustapahtumia järjestetään sopivin väliajoin. Helmikuussa toteutettava seuran yhteinen leiri Eerikkilässä tarjoaa hyvän mahdollisuuden joukkuehengen rakentamiseen ja tiivistämiseen. Lisäksi ohjelmassa on kauden päättäjäiset.

 

Joukkueen suunnitelmissa on myös turnausmatka ulkomaille, jolla on myös joukkuehenkeä kohottava vaikutus.

 

2.2. Asenne

 

Pelaajat yrittävät parhaansa niin harjoituksissa kuin peleissä sekä käyttäytyvät asiallisesti seuran edustajina. Joukkueen yleisilme on hyvä. Pelaajat ovat iloisia ja innokkaita, vaikka toisinaan keskittymiskyky vielä herpaantuukin.

 

3. HARJOITUS- JA KILPASUUNNITELMA

       

3.1. Sisäkausi

Harjoitukset kts. kohta 2.1.

 

3.2. Ulkokausi

Harjoitukset kts. kohta 2.1.

 

3.3. Pelit ja turnaukset

Kts. kohta 1.2.

 

4. TALOUS

 

4.1 Joukkueen budjetti tulevalle kaudelle

 

 

LPS-03 TALOUSARVIO 1.1. - 31.12.2016

 

 

TUOTOT

 

 

Siirto edelliseltä vuodelta

0,00

 

Kausimaksut

24 750,00

 

Sponsorit

0,00

 

Muu varainhankinta

0,00

 

TUOTOT YHTEENSÄ

24 750,00

 

KULUT

 

 

Lisenssit ja vakuutukset

2 640,00

 

Sarjamaksut (piirisarja, talviliiga)

3 000,00

 

Seuramaksut (toimihlö seuramaksu)

450,00

 

Turnaukset (3 kpl)

1 400,00

 

Valmennuskulut

6 000,00

 

Erotuomarimaksut

0,00

 

Sali-, halli- ja kenttävuokrat

5 500,00

 

Treeni- ja peli- ym. varusteet

300,00

 

Peliasut

0,00

 

Maalivahtien varusteet

0,00

 

Ensiapu-/huoltolaukun täydennys

200,00

 

Seuran viirit

380,00

 

Kirjanpito- ja pankkikulut

400,00

 

Koulutus (valmentajat)

400,00

 

Tapahtumat (kauden päättäjäiset)

1 000,00

 

Matkakulukorvaukset

1 000,00

 

Muut kulut (Eerikkilän leiri)

1 650,00

 

KULUT YHTEENSÄ

24 320,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

Joukkueen kausimaksu vuonna 2016 on yllä olevan talousarvion mukaisesti 750 € / pelaaja. Kausimaksu laskutetaan pelaajilta 5 erässä (5 x 150 €). Kausimaksu sisältää 50 € ennakkomaksun Eerikkilän leirin osallistumismaksusta. Näiden lisäksi pelaajilta laskutetaan seuran jäsenmaksu, joka on noin 130 € vuonna 2016.

 

Jos joukkueen talous ei jostain syystä toteudu talousarvion mukaisena, voidaan joukkueelta periä ylimääräinen kausimaksu kattamaan joukkueen kulut tai maksaa omakustanteisia turnauksia joukkueen rahoilla.

 

Pelaajan ei ole mahdollista saada alennusta kausimaksusta esim. treeneistä säännöllisen poissaolon vuoksi (johtuen esim. toisesta harrastuksesta) tai osallistumalla vain kesäkauden tapahtumiin. Lisenssimaksut, sali- ja hallivuoromaksut, seuran jäsenmaksu, ym. tulevat joukkueen maksettavaksi riippumatta siitä kuinka monta pelaajaa harjoituksiin osallistuu. Vanhemmat päättävät osallistuuko lapsi kaikkiin harjoituksiin vai vain osittain.

 

Kauden aikana oheisharjoittelun, taitokilpailujen, Hesa Cupin, sekä osan turnauksien kustannuksiin osallistuvat vain ne pelaajat, jotka osallistuvat ko. tapahtumiin. Talousarviossa on huomioitu vähintään 3 turnauksen osallistumismaksut. Muiden turnausten osallistumismaksut jaetaan aina ko. turnaukseen osallistuvien kesken ja laskutetaan osallistujilta erikseen.

Yhteistyössä