Muut tapahtumat

2012:

Megazonessa Salmisaaressa ulkokauden avajaiset/wappurieha 1.4.2012 klo 18:00-19:00. Vedetään oikeen kunnon lasertaistelut koko jengin voimin. Kaikki nyt mukaan hauskanpitoon. Sotilaat ottavat taisteluvarusteiksi kotoaan sopivan rennot vapaa-ajan vaatteet (mielellään tumma T-paita) sekä lenkkarit (tai sisäpelikengät). Ilmoittautumiset nimenhuutoon.

Terveisin,

Jojot Maria & Kirsi

2011:

Joukkueen päättäjäiset keskiviikkona 9.11.2011 klo 17-19 Laajasalon peruskoulun yläkoulun (ent. YA) liikuntasalissa sekä jossain koulun luokista.

Luvassa blingiä, mussuteltavaa ja hauskanpitoa koko köörille sekä vanhemmille jotka pääsevät paikalle.

Nähdään keskiviikkona. Mukaan iloista mieltä ja lippu korkealle jo ennen kemuihin lähtöä.

-----------------------------------------------------------

Laajasalon Voima ry:n järjestämä lasten maastojuoksutapahtuma Laajasalon uimarannan kentän pururadalla 30.5.2011 n. klo 18:00 alkaen.

Kaikki pelaajat paikalle alkulämmitelyyn maastojuoksuun illan treenejä varten klo 15:17-17:30 pururadan jumppatelineille.

Mukaan 3€ osallistumismaksu.

Maastojuoksuinfo >>

-----------------------------------------------------------

Joukkueen yhteinen ulkoilutapahtuma.

Mäenlaskua ja ulkosählyä Rudolfin leikkipuistossa 9.3.2011 n. klo 17:00 - 19:30

Luvassa pientä lämmintä purtavaa.

Pidetään yhdessä hauska ulkoilutapahtuma.

2010:

Kävimme Ruotsissa 28.-31.5.2010 tutustumassa IF Brommapojkarna -jalkapalloseuran toimintaan. Brommapojkarna on suurin kasvattajaseura Ruotsissa ja koko Euroopassa yli 4000 pelaajallaan. Seuran junioreista on kouliintunut useita Euroopan jalkapallokenttien ruotsalaispelaajia. Treenasimme yhdessä paikallisen P03 -joukkueen kanssa sekä pelasimme miniturnausmuotoisesti kolme treenimatsia. Kävimme myös katsomassa yhdessä koko joukkueen kanssa SuperEttanin pelin Hammarby-Väsby.
IF Brommapojkarna:n juniorit ovat kahmineet suurimman osan Ruotsin juniorimestaruuksista viimeisen 10 vuoden aikana aina pikkujunnuista A-junioreihin. Lisäksi seuran joukkueet ovat mm. voittaneet 21 kertaa Euroopan suurimman junioriturnauksen Gothia Cupin.
Katsotaan saataisiinko matkalla opittua siirrettyä treeneihin ja peleihin. Varmastikin ainakin jotain...

IF Brommapojkarna
IF Brommapojkarna P03 >>