LPS-02

Joukkuekuva suurempana>>

Vuonna 2007 Laajasalon Palloseuraan perustettiin 2002 -syntyneiden poikien ikäkausijoukkue, jossa on tällä hetkellä noin 45 pelaajaa. Harjoituksia ja pelejä ohjaavat vastuuvalmentajat, maalivahtivalmentaja sekä apuvalmentajatiimi.

LPS 02 ikäkausiryhmä jakaantuu kahteen joukkueeseen; tavoitteeseen ja haasteeseen. Pelaajakehityksen ja ikäkausiryhmän kannalta molemmat joukkueet ovat tärkeitä. Tavoitteena on että mahdollisimman moni 02 syntyneistä pelaajista on jalkapallon parissa pelaajia vielä vuonna 2022.

Mikäli haluat harjoitella tavoitteellisesti ja pelata kovia pelejä kilpatasolla tai harrastaa jalkapalloa pelaamisen ja liikunnan ilosta, ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan.

TAVOITERYHMÄ
Tavoiteryhmä toimii ikäluokan edustusjoukkueena ja pelaa kevätkaudella 2017 Helsingin ja Uudenmaan piirin 1. divisioonassa.

Tavoiteryhmä harjoittelee keskimäärin 5 kertaa viikossa ja joukkueen valmennustoiminnassa panostetaan vahvasti pelaajakehitykseen. Tavoiteryhmän pelaajilta edellytetään joukkuetoiminnan lisäksi myös omalla ajalla harjoittelemista ja panostusta itsensä kehittämiseen.

HAASTERYHMÄ
Haasteryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa kevätkaudella 2017 Helsingin piirin 2. divisioonassa. Haasteen pelaajilta vaaditaan sitoutumista joukkueharjoitteluun sekä intoa ja halua oppia.

LPS:n 02 ikäkausiryhmän minimitavoite on tuottaa seuralle ainakin joukkueellinen pelaajia (min. 18 pelaajaa) vuonna 2022. Tähän tavoitteeseen pääseminen vaatii yhteistyötä tavoite- ja haastejoukkueen välillä. Pelaajien oman kehityksen ja halun mukaan ryhmiä tulee voida vaihtaa. Pelaajakehityksen kannalta on tärkeää, että pelaajilla on mahdollisuus pelata pelejä molemmissa ryhmissä kauden aikana. Ryhmien valmentajat seuraavat tiiviisti pelaajien kehitystä ja tarpeita. Valmentajat tekevät yhteistyötä ryhmien välillä pelaajakehityksen takaamiseksi.

Kummankin ryhmän keskeisimmät tavoitteet ovat:

- Jokaiselle lapselle virikkeitä ja haasteita sopivalla tasolla
- Mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana
- Mahdollisuus harrastaa jalkapalloa

…Tämä laadukkaasti, omalla saarella niin, että tavoitteena pitää pääosa ikäluokasta jalkapallon parissa mahdollisimman pitkään.

Yhteystiedot:
Ikäkausijoukkueen johtaja: