Otteluraportti vs HIFK/2

#13 Matti Lepistö
#17 Topi Rihtniemi

Vaihtopelaajat

#28 Lassi Karjalainen (45 à Riku Pekka Huhanantti)

#20 Matias Ailio (60 à Viljami )

#23 Aleksi Räisänen (45 à Matti Lepistö)

#13 Timo Lumivaara (73 à Oskari Alentola)

#11 Santeri Hukkanen (45 à Joona Vihtola)

#41 Sakari Kuosmanen (MV) (45 à Joonas Ailio)

Laajasalon Palloseuran edustusjoukkue pelasi sunnuntaina Pallomyllyssä harjoitusottelun niin ikään Kakkoseen kaudella 2017 noussutta HIFK:n kakkosjoukkuetta vastaan. Lähtökohdat otteluun olivat tasaiset. HIFK:n joukkueen tiedettiin ennakkoon koostuvan kaudella 2018 pääosin HIFK:n edelliskauden A-SM -joukkueen pelaajista. Vastassa olikin nuori ja taitava joukkue, joka piti ensimmäisellä puoliajalla aavistuksen kotijoukkuetta enemmän palloa ja loi myös muutaman todella vaarallisen maalipaikan. Joonas Ailio onnistui kuitenkin pitämään maalinsa puhtaana. Myös LPS:llä oli saumansa maalintekoon, mutta puoliajalle siirryttiin maalittomissa tasalukemissa.

Heti toisen jakson alussa LPS siirtyi johtoon Topi Rihtniemen läpiajosta viimeistelemällä maalilla. Toisen puoliajan alku oli LPS:n. Rihtniemi pääsi viimeistelemään toisen osumansa 55 minuutin kohdalla maalin edustalta puoliajalla kentälle vaihdetun Aleksi Räisäsen vahvan esityön jälkeen. Hetkeä myöhemmin vahvasti sisään tullut Räisänen sai kuitenkin toisen keltaisen korttinsa ja tuli ulosajetuksi noin 65 minuutin kohdalla. HIFK otti pelivälineen lähes täydellisesti haltuunsa, mutta vaarallisia maalipaikkoja vieraat onnistuivat luomaan vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana kotijoukkueen väsyessä. LPS:n puolustus ja maalille vaihdettu Sakari Kuosmanen pitivät kuitenkin HIFK:n maalisarakkeen nollissa. Näin ollen LPS otti talvikauden ensimmäisen voittonsa Kakkosen joukkueesta.

Kommentit

Pelasimme vuorokausi sitten edellisen pelimme, joten äijillä painoi jaloissa varmasti. Lähtötilanteisiin nähden tulos ja esitys oli siis erinomainen. Olemme painottaneet työntekoa ja kaikkensa antamista pre season peleissämme ja tänään jokainen äijä antoi kaikkensa kentällä. Tätä kuvastaa hyvin Hännisen raahautuminen pois kentältä 5 minuuttia ennen loppua täysin kaikkensa antaneena.

" Kramppaako? Ei. Onko huono olo? Ei. No mikä on? Ei saa henkeä!"
                                            -Hänninen-

Seuraava ottelu: vs Käpa United su 4.3. klo 18.00 Kartano TN