Joukkueet

Laajasalon Palloseurassa on tällä hetkellä 17 juniorijoukkuetta ja yhteensä n. 700 junioripelaajaa. Tavoitteenamme on kasvattaa tasaisesti pelaajamäärää ja perustaa uusi ikäluokka joka vuosi. Olen ilolla seurannut tasaista kasvuamme viime vuosina ja erityisesti tyttöjen innostusta aloittaa jalkapallon pelaaminen seurassamme. Helsingin piiri palkitsi seuramme Vuoden nuorisotoiminta -ansiomerkillä vuonna 2012.

Uusin poikien ikäluokka LPS 13 ja tyttöjen ikäluokka T11/12 aloittivat toimintansa elokuussa 2018 Hertta Areenalla. Lisätietoja LPS:n uusimmista poikien ja tyttöjen ikäluokista löydät täältä: LPS 13 ja T11/12.

Otamme uusia pelaajia alle 9 vuotiaiden juniorijoukkueisiimme tasaisin väliajoin, joten tiedusteluja kannattaa laittaa oman ikäluokan joukkueenjohtajille. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta. Yli 9 -vuotiaat jalkapalloharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneet uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan EasyFutikseen. Lisätietoa EasyFutiksesta TÄÄLTÄ.

Harjoituksia juniorijoukkueillamme on keskimäärin 1-5 kertaa viikossa. Toimintamme tapahtuu lähialueilla. Huhtikuusta syyskuuhun harjoittelemme ja pelaamme ulkokentillä. Talvikaudella harjoittelemme koulujen liikuntasaleissa ja lähialueen palloiluhalleissa sekä ympäri vuoden myös omalla tekonurmellamme Ilomäellä, joka valmistui syksyllä 2011. Myös syksyllä 2015 valmistunut Hertta Areenan tekonurmi tarjoaa valtavasti uusia mahdollisuuksia joukkueiden käyttöön.

Kerhotoiminnalla sekä aina kesäkuussa pidettävällä, jo perinteeksi muodostuneella LPS:n jalkapallokoululla sekä elokuussa pidettävällä Prinsessafutiskoululla haetaan lajista innostuneita pelaajien alkuja, tyttöjä sekä poikia syksyllä virallisesti perustettaviin joukkueisiin.

Seurassamme panostetaan entistä laadukkaamman toiminnan tarjoamiseen. LPS-Intokoulu lähti kesällä 2010 hienosti käyntiin. LPS-Intokoulu muutti nimensä LPS-Taitokouluksi, kun saimme virallisen SPL:n taitokoulustatuksen syksyksi 2011. Taitokoulu tarjoaa seuran innokkaimmille ja motivoituneimmille nuorille pelaajille mahdollisuuden kehittää lisää jalkapallotaitojaan. Lisäksi taitokoulu toimii seuran juniorivalmentajien sisäisenä tutorointina.

Voin ilokseni todeta että junioritoimintamme on hyvällä mallilla. Kiitos kuuluu kaikille vapaaehtoisille toimijoillemme.

LPS hallintopäällikkö:
Mia Stierncreutz