Joukkueet

Laajasalon Palloseurassa on tällä hetkellä 17 juniorijoukkuetta ja yhteensä n. 700 junioripelaajaa. Tavoitteenamme on kasvattaa tasaisesti pelaajamäärää ja perustaa uusi ikäluokka joka vuosi. Olen ilolla seurannut tasaista kasvuamme viime vuosina ja erityisesti tyttöjen innostusta aloittaa jalkapallon pelaaminen seurassamme. Helsingin piiri palkitsi seuramme Vuoden nuorisotoiminta -ansiomerkillä vuonna 2012.

Uusi ikäluokka LPS 11 aloitti toiminnan 16.8.2016 reilun 30 pelaajan voimin. Tämän jälkeen joukkueeseen on tasaiseen tahtiin ilmoittautunut uusia pelaajia mukaan ja joukkueen pelaajamäärä on tällä hetkellä n. 30. Lisätietoa poikien joukkueesta saat TÄSTÄ.

Uusia tyttöjä on tullut mukaan toimintaan Prinsessafutiskoulun myötä. Nuorimmassa tyttöjoukkueessamme LPS T09/10 ikäluokassa pelaa tällä hetkellä n. 30 tyttöä. Lisätietoa tyttöjen joukkueesta TÄSTÄ.

Otamme uusia pelaajia alle 9 vuotiaiden juniorijoukkueisiimme tasaisin väliajoin, joten tiedusteluja kannattaa laittaa oman ikäluokan joukkueenjohtajille. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta. Yli 9 -vuotiaat jalkapalloharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneet uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan EasyFutikseen. Lisätietoa EasyFutiksesta TÄÄLTÄ.

Harjoituksia juniorijoukkueillamme on keskimäärin 1-5 kertaa viikossa. Toimintamme tapahtuu lähialueilla. Huhtikuusta syyskuuhun harjoittelemme ja pelaamme ulkokentillä. Talvikaudella harjoittelemme koulujen liikuntasaleissa ja lähialueen palloiluhalleissa sekä ympäri vuoden myös omalla tekonurmellamme Ilomäellä, joka valmistui syksyllä 2011. Myös syksyllä 2015 valmistunut Hertta Areenan tekonurmi tarjoaa valtavasti uusia mahdollisuuksia joukkueiden käyttöön.

Kerhotoiminnalla sekä aina kesäkuussa pidettävällä, jo perinteeksi muodostuneella LPS:n jalkapallokoululla sekä elokuussa pidettävällä Prinsessafutiskoululla haetaan lajista innostuneita pelaajien alkuja, tyttöjä sekä poikia syksyllä virallisesti perustettaviin joukkueisiin. Syksyllä 2016 LPS:n jalkapallokerhovuorossa on ikäluokka 2012 syntyneet. Mukaan otetaan myös 2011 syntyneitä, joille joukkuepelaaminen ei vielä ole ajankohtaista. Kannattaa seurata jalkapallokerhon omia sivuja.

Seurassamme panostetaan entistä laadukkaamman toiminnan tarjoamiseen. LPS-Intokoulu lähti kesällä 2010 hienosti käyntiin. LPS-Intokoulu muutti nimensä LPS-Taitokouluksi, kun saimme virallisen SPL:n taitokoulustatuksen syksyksi 2011. Taitokoulu tarjoaa seuran innokkaimmille ja motivoituneimmille nuorille pelaajille mahdollisuuden kehittää lisää jalkapallotaitojaan. Lisäksi taitokoulu toimii seuran juniorivalmentajien sisäisenä tutorointina. Taitokoulutoiminta jatkuu syksyllä 2016 ja samaan aikaan käynnistyy myös kykykoulutoiminta, joka on tarkoitettu lisäharjoittelumahdollisuudeksi motivoituneille ja tietyn taitotason saavuttaneille yli 12 -vuotiaille pelaajillemme sekä Maalivahtitallitoiminta, joka on tarkoitettu pidempään maalivahtina pelanneille sekä maalivahtitoiminnasta kiinnostuneille pelaajillemme.

Syksyllä 2014 käynnistyi myös aamuharjoittelutoiminta yhteistyössä Laajasalon peruskoulun kanssa.

Voin ilokseni todeta että junioritoimintamme on hyvällä mallilla. Kiitos kuuluu kaikille vapaaehtoisille toimijoillemme.

LPS hallintopäällikkö:
Mia Stierncreutz
mia(a)laajasalonpalloseura.fi
puh. 040-509 8758

Kuvassa LPS:n kesäleiriläiset vuosimallia 2013.